ROMÂNIA 1-2, FED CUP // Simona Halep e pregătită pentru meciul de dublu: „Pot orice dorește căpitanul. Dau tot pentru victoria României”

0 0


În caz de egalitate, totul se va decide într-un al cincilea meci, de dublu.
Roxana Fleșeru, jurnalistă experimentată a departamentului „Sporturi” GSP, și fotoreporterul GSP Raed Krishan transmit cele mai noi informații din Rouen, Franța.

La final, Simona Halep s-a declarat aptă și pentru partida de dublu, în caz că Florin Segărceanu o va alege.

„A fost o atmosferă incredibilă. Le mulțumesc tuturor pentru susținere. Garcia a jucat extraordinar. Pentru că am luptat, am reușit în sfârșit să câștig.

Nu voiam să joc trei ore, dar mă bucur că am reușit să rezist până la final. Cred că mentalul a făcut diferența. Am fost mai puternică la final. Fiecare game contează într-un astfel de meci. Cred că a fost un meci excelent pe zgură.

Pot orice dorește căpitanul. O să dau tot ce am pentru victoria României”,a declarat Simona Halep la TV Telekom Sport.

+16 FOTO

Citește și: 

SIMONA HALEP – CAROLINE GARCIA 6-7, 6-3, 6-4 // VIDEO+FOTO Ca o leoaică! Halep a luptat pentru o revenire SENZAȚIONALĂ, care ne duce în avantaj în disputa cu Franțahttps://www.gsp.ro/sporturi/tenis/franta-romania-1-2-fed-cup-simona-halep-e-pregatita-pentru-meciul-de-dublu-pot-orice-doreste-capitanul-dau-tot-pentru-victoria-romaniei-565411.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata