Real Madrid – Atletico Madrid 3-7, în Cel Mai Nebun Amical Al Verii | Fotbal, Sport | Libertatea

0 1


De
Daniel Conțescu,

Sâmbătă, 27 iulie 2019, 05:00

Sarabanda golurilor a fost deschisă de braziliano-spaniolul Diego Costa, în chiar minutul 1. A urmat, 7 minute mai apoi, nou-venit Joao Felix, ”bijuteria” pescuită de ”plăpumari” de la Benfica Lisabona.

Sergio Ramos, stânga, căpitanul Realului, depășit de Joao Felix FOTO: EPA

În minutul 19 era deja 3-0 pentru trupa lui Diego Simeone, gol semnat de Angel Correa.

5-0 la pauză!

Speriat de ineficacicatea atacului, antrenorul francez Zinedine Zidane l-a scos pe inertul sârb Jovic, adus cu surle de la Eintracht Frankfurt, și l-a aruncat în luptă pe preferatul său, Karim Benzema. Mutarea s-a petrecut în minutul 30.

De marcat au făcut-o însă tot rivalii. Golurile de 4-0 și 5-0 au picat în minutele 28 și 45, ultimul din penalty. Ambele i-au aparținut lui Diego Costa.

Uluială pe ”MetLife Stadium” din East Rutherford, New Jersey, USA: era 5-0 la pauză.

Costa a dat patru și a luat eliminare

Același Costa a făcut 6-0, în minutul 51. Real s-a trezit din buimăceală abia în minutul 59, gol Nacho Fernandez, din pasa belgianului Eden Hazard.

Autor a patru goluri, Diego Costa s-a dat în stambă în minutul 64, când a fost eliminat de mână cu adversarul său, Daniel Carvajal.

Atletico nu s-a oprit din marcat. În minutul 70, Vitolo a apărut pe tabela de marcaj: 7-1!

Speriată de dimensiunile scorului, Real s-a încordat pe final și a închis tabela, în minutul 85, gol Benzema din penalty, apoi de la De La Fuente (89).

Citeşte şi:

Cosmin Olăroiu îl va antrena pe Gareth Bale. Starul galez va câștiga la Jiangsu Suning 22 de milioane de euro pe sezonSursa: https://www.libertatea.ro/sport/real-madrid-atletico-madrid-3-7-in-cel-mai-nebun-amical-al-verii-2707593

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata