Reacţiile străinilor la piesa Laurei Bretan de la Eurovision România 2019

0 3

După ce au ascultat toate piesele propuse în semifinale la selecția națională Eurovision, cei doi realizatori ai blogului au fost încântați de vocea Laurei Bretan.

„Wow! Vocea ei e delicată, dar şi puternică. E un înger în misiune (n.r. – Laura Bretan). Există o fragilitate aici. Ar putea fi totuşi din orice ţară. Pronunţia ei în engleză e perfectă. Cred că e uimitoare. E grozavă, au fost reacţiile celor doi autori.

„Piesa e foarte bine produsă. E simplă, dar transmite o complexitatee de emoţii. Are un impact foarte mare. Te emoţionează pur şi simplu, au spus aceștia adăugând că „Ar putea fi câştigătoarea Selecţiei Naţionale. Are toate calităţile unui câştigător.

Mai mult, cei doi au spus că piesa „Dear, Father” nu este doar cea mai bună dintre cele de la selecția națională din România, dar este una dintre cele mai bune din Competiție. „Este excelent. Ea e preferata mea. Va fi câştigătoare. Una dintre cele mai bune piese pe care le-am auzit din toate Selecţiile Naţionale din acest an”, a exclamat unul dintre bloggeri.

„E într-adevăr extrem de bună. Ce note înalte poate atinge. Uimitor! Nu e operă, e o piesă mainstream. E chiar mai bună decât Madonna în «Oh, Father»”, a mai spus unul dintre cei doi.

„România e surprinzătoare în acest an. Sincer, e una dintre cele mai bune piese de anul acesta, dacă nu cea mai bună dintre cele pe care le-am ascultat până acum. Laura Bretan, wow! Excelent!, au concluzionat cei doi.

Laura Bretan este câştigătoarea sezonului 6 „Românii au talent şi finalista variantei americane a emisiunii.

Etapa semifinalelor Selecţiei Naţionale se încheie duminică, 10 februarie, la Arad, cu al doilea show Eurovision România 2019.

Citește și: O femeie-jandarm din România, în iadul din mijlocul Africii. Acolo, localnicii își măcelăresc dușmanii cu macetele, îi omoară cu pietre sau îi ard de vii!

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/reactiile-strainilor-la-piesa-laurei-bretan-de-la-eurovision-romania-2019-2542085

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata