Reacția Oanei Zăvoranu după ce s-a aflat că a vrut să își omoare soțul

0 26

Oana a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei, atunci când se credea fiica lui Lucifer. De asemenea, soția lui Alex Ashraf a recunoscut pentru prima oară că a fost la un pas să își ucidă soțul.

Sunt pur și simplu copleșita de impactul pozitiv pe care l-am avut asupra voastra la emisiunea lui Mihai  aseara..♥️♥️♥️Nu am spus si nu stiti multe despre mine…nu am vorbit de rușine sau din cauza unui sentiment ascuns de vină, dar văzând câți oameni vad in mine o sursa inspirationala si un om puternic, care îi ajută să își depășeasca problemele sufletesti, sau să își țină în frau demonii pe care fiecare ii are,am sa va spun mai des lucruri din ups-and-downs-urile vietii mele pana acum. Da, sunt aceeasi Oana copilaroasă care nu simte și nici nu își arată vârsta, dar puternica ca o stâncă și decisa să îmi depășesc propriile-mi standarde …ridicate de altfel! Va iubesc și îmi umpleți sufletul de bucurie, si e important să știti ca puterea sta numai in voi si in ceea ce ganditi! Gandiți pozitiv si daca va vina sa plangeti, plangeti,daca ca vine sa radeti, radeti…nu vă auto cenzurati, fiti REAL  Eu nu am stiut de puterea mea ,pana cand nu am lasat intai cu mine tot ce era fake de-o parte , si m-am dezvaluit mie, ca niciodata!’,  a scris Oana Zăvoranu pe contul de socializare.

Citește și

Horațiu Mălăele își serbează ziua pe scenă. Detalii neștiute din viața marelui actor, care împlinește 66 de ani

 Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/reactia-oanei-zavoranu-dupa-ce-s-aflat-ca-vrut-sa-isi-omoare-sotul-2345232

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata