Reactia lui Bergodi cand a aflat ca este pe lista Craiovei: „Nu am vorbit cu nimeni, vedem la finalul campionatului!” Ce a spus despre fani

0 1Cei de la Universitatea Craiova nu il pastreaza pe Papura si in sezonul viitor.


Toata Romania vede Romania! Norvegia – Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta – Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!


Cristiano Bergodi este cel mai nou nume aflat pe lista celor de la Universitatea Craiova dupa ce acesta a reusit sa o transforme pe FC Voluntari dupa ce a preluat echipa. Dintr-o echipa vazuta deja condamnata la retrogradare, Voluntari a ajuns sa nu aiba mari griji pe final de sezon, avand 5 puncte peste Hermannstadt, echipa aflata pe loc retrogradabil.


„E normal ca e atractiv pentru ca fotbalul se joaca si pentru suporteri, fotbal fara suporteri e greu. E atractiv, sunt echipe in toata lumea cu suporteri, e una dintre echipele urmarite de multi suporteri patimasi, dar asta nu inseamna nimic.


E normal ca unui antrenor ii place sa antreneze o echipa, ii place meseria asta si mie imi place si aici la Voluntari pentru ca m-am inteles foarte bine cu baietii si cu conducerea… Eu nu am vorbit cu nimeni, ce pot sa spun. Asta e meseria unui antrenor, e frumos când cineva aprecieaza munca ta, muncim pentru glorie, pentru imagine, pentru bani.


Eu stau foarte bine aici si o sa vedem ce se va intâmpla la finalul campionatului” a spus Cristiano Bergodi pentru Telekom Sport.

https://www.sport.ro/liga-1/reactia-lui-bergodi-cand-a-aflat-ca-este-pe-lista-craiovei-nu-am-vorbit-cu-nimeni-vedem-la-finalul-campionatului.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata