Reactia incredibila a lui Nikki Bella dupa ce a aflat de noua iubita a lui John Cena: „Daca pun mana pe ea…”

0 4Nikki Bella si John Cena au fost la un pas sa se casatoreasca in urma cu un an.


Fosta diva din WWE, Nikki Bella, cea care si-a anuntat retragerea definitiva din ring la inceputul acestui an, a vorbit intr-un podcast despre noua iubita a lui John Cena. Nikki si Cena au fost impreuna multi ani, despartindu-se anul trecut cu doar cateva saptamani inainte de data la care era programata nunta celor doi!


„O sa vin si o sa o spun. Cu totii ati vazut imaginile surprinse de paparazzi cu John. Pentru cei care nu stiti cine este John, el a fost logodnicul meu. Suntem despartiti de ceva timp, a trecut un an. Dar a fost vazut cu o femeie misterioasa si toata lumea ma suna, imi trimite mesaje, incearca sa ajunga la agentul meu pentru o reactie a mea. Toata lumea vrea sa stie ce gandesc si nu am spus nimic pana acum, asa ca e momentul sa spun clar.


M-am simtit prost fata de John. M-am simtit prost pentru ca am simtit ca l-am facut de rusine, ca l-am dezamagit si a trebuit sa traiesc cu asta si a fost dificil. Daca ati stii prin cate ore de terapie am trecut …. Dar sa va spun ceva, daca ii frange inima? O sa o atac intr-o clipa! Simt in continuare ca trebuie sa-l protejez pe acel barbat” a spus Nikki Bella.


 


????Nikki Bella’s shocking comments about John Cena’s new girlfriend – WWE Raw


????Video: https://t.co/6h47OTy0Ty pic.twitter.com/eGgr48YqEN


— WrestlingWorldCC (@WrestlingWCC) April 11, 2019

https://www.sport.ro/wrestling/reactia-incredibila-a-lui-nikki-bella-dupa-ce-a-aflat-de-noua-iubita-a-lui-john-cena-daca-pun-mana-pe.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata