Răzvan Lucescu, detalii de ultimă oră despre plecarea la Beșiktaș! „E prima persoană cu care discut”

0 1

„Acum, atenția mea e concentrată total la PAOK. Suntem într-un moment crucial al campionatului. Voi putea evalua oferta doar la sfârșitul sezonului”, i-ar fi răspuns Lucescu.

„Primul cu care voi discuta va fi patronul”

Ieri, Răzvan a negat orice legătură. „Nu am vorbit cu nimeni din altă țară. Norocul meu e că nu urmăresc ce apare în mass-media. Sunt atent doar la ce se întâmplă la PAOK, sunt încă sub contract cu PAOK”, a reacționat tehnicianul.

„Am mare respect pentru patronul care m-a adus aici, el a realizat acest grup. Prima persoană cu care voi discuta despre viitorul meu va fi Ivan Savvidis. Dacă decidem împreună că e momentul să plec, atunci trebuie să vorbesc cu soția mea, care s-a sacrificat prea mult pentru mine. Cred că sunt foarte clar”.

Mâine, PAOK are meci dificil acasă. Cu Atromitos, locul 3 în Grecia. 

Primul event din istoria lui PAOK?

Răzvan Lucescu poate deveni primul antrenor din istoria lui PAOK care cucerește și titlul, și Cupa Greciei în același sezon. Momentan, echipa alb-negrilor are 7 puncte avans față de Olympiakos, cu șapte etape înainte de final, și va juca o dublă manșă în semifinalele Cupei cu Asteras. E favorită pentru a se califica în ultimul act, unde va juca probabil împotriva campioanei AEK (dacă trece de Lamia).

CITEȘTE ȘI:

Ionuț Radu nu a fost convocat de Cesare Prandelli pentru meciul Genoa-Parma » Accidentare de ultimă oră a portarului românhttps://www.gsp.ro/international/stranieri/razvan-lucescu-detalii-de-ultima-ora-despre-plecarea-la-besiktas-e-prima-persoana-cu-care-discut-561881.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata