Raluca Zenga, despre gelozie. „La început a fost din partea mea, dar cu trecerea anilor…”

0 31


Raluca Zenga a făcut declarații despre mariajul ei cu fostul mare fotbalist italian Walter Zenga.
Raluca Zenga formează o familie fericită alături de fostul portar italian de fotbal Walter Zenga, împreună cu care are doi copii.

Raluca Zenga, care este stabilită la Dubai, a vorbit despre familia sa într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Întrebată despre gelozia din cuplul lor, raluca Zenga a mărturisit:

“La început a fost din partea mea, dar cu trecerea anilor este mai mult din partea lui, ceea ce mă flatează nespus. Ca soție și femeie, este minunat să te simți în continuare obiectul dorinței și al disputei, dacă este cazul. Toate pen­tru acea doză de pasiune în plus. Părerea mea este că în nicio relație nu trebuie să te culci pe o ureche, cum se spune. În iubire trebuie să investești mereu pentru a menține focul viu”.

Raluca Zenga a dezvăluit și care este cea mai mare calitate a partenerului ei de viață, Walter Zenga.

“În acest moment, aș zice că răbdarea. Faptul că mă suportă.  Este un om tenace în orice întreprinde: profesie și relațiile interu­mane. Investește în iubire și acordă prioritate absolută familiei, cu o dăruire care mă pune adesea pe gânduri de admirație. Pentru că este la un alt nivel, ceva cu totul special și rar”, a declarat ea.

Citește și: VIDEO/Amintiri din vremuri de război: foamete, bombardamente și frică. Cum au fost evacuați oamenii din Timișești

 Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/raluca-zenga-despre-gelozie-la-inceput-fost-din-partea-mea-dar-cu-trecerea-anilor-2245621

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata