Pușcaș, Marin și Benzar, direct în vârful iceberg-ului » Au intrat în topul celor mai bine 10 plătiți români

0 0


Ultima vară a schimbat ierarhia fotbaliștilor români cu cele mai mari salarii, transferurile făcute fiind în general profitabile pentru contractele lor, nu neapărat în privința viitorului carierei. Avem nouă milionari, cu doi stranieri care câștigă cel puțin două milioane. 

Vlad Chiricheș a redevenit liderul contractelor, după ce Nicolae Stanciu (numărul 1 în ianuarie!) a renunțat la Al Ahli și s-a întors în Europa, la Slavia Praga, scăzând abrupt de la 2,5 milioane la „numai” 1,1 milioane de euro. 

Căpitanul naționalei s-a mutat la o echipă unde să joace titular, Sassuolo, ce-i suportă un milion din contract (limita maximă!), restul venind de la Napoli în perioada anului de împrumut. 

Andone + Marin + Pușcaș 

Florin Andone se menține sus și și-a păstrat salariul obținut la Brighton, chiar dacă s-a mutat la Galatasaray pentru a fi rezerva lui Falcao în sezonul de împrumut din Anglia. 

Câștigă dublu cât Răzvan Marin sau George Pușcaș, colegi în națională care, la fel ca Romario Benzar, au reușit  un salt major și ca bani câștigați. Cel mai bine a ieșit fundașul FCSB-ist ajuns la Lecce, unde e la nivelul maxim al salariilor, alături de Babacar și Imbula, mărindu-și acordul de peste cinci ori! 

Statornicii Maxim și Radu 

Pușcaș, Marin și Tătărușanu au trecut și ei la contracte cu șase zerouri, tot grație plecărilor de la Inter, Genk și Nantes. Cei mai statornici dintre stranieri rămân Alex Maxim, eternă rezervă la Mainz, și Ștefan Radu, reprimit de Lazio după povestea rupturii din vară și reintegrat ca titular.

În progres sunt, împărțind locul al zecelea, Ianis Hagi și Ionuț Radu, remarcați și la Euro U21. 

TOP SALARII ROMÂNI 

JucătoriEchipă SumăChiricheș Sassuolo 2,4* F. Andone Galatasaray 2,0Maxim  Mainz 1,5 Șt. Radu Lazio  1,4 TătărușanuLyon 1,2  StanciuSlavia Praga 1,1 R. Marin Ajax 1 BenzarLecce1PușcașReading 1 I. HagiGenk0,8 I. RaduGenoa 0,8 Pantilimon Not. Forest 0,8

* Cifrele sunt în milioane de euro net anual ** Un milion de la Sassuolo și restul de la Napoli.

360.000 de euroeste salariul anual al celui mai bine plătit jucător din Liga 1, Cristian Manea la FCSB

Vezi și:

Romario Benzar câştigă milionul la Lecce! Cine e cel mai bine plătit român din Serie A

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cum arata tânăra care ziua este o avocată de succes, dar care lucrează și ca prostituată de lux, cu jumătate de normă. FOTO

Libertateahttps://www.gsp.ro/international/stranieri/puscas-marin-si-benzar-direct-in-varful-iceberg-ului-au-intrat-in-topul-celor-mai-bine-10-platiti-romani-577078.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata