(Publicitate) ESTE ULTIMUL TREND SĂ ÎȚI GĂSEȘTI PERECHEA PE BAZA PĂCATELOR CAPITALE? Care E Păcatul Tău? | Ştiri, Știri România | Libertatea ESTE ULTIMUL TREND SĂ ÎȚI GĂSEȘTI PERECHEA PE BAZA PĂCATELOR CAPITALE?Care E Păcatul Tău?

0 0


Joi, 12 septembrie 2019, 12:46

Fie că ești în căutarea unei persoane care să arate foarte bine, sau a unei persoane cu un istoric educațional solid, sau pe cineva care să îți sponsorizeze viața de zi cu zi, cum ar fi un sugar daddy sau o sugar mama, există deja o astfel de platformă.

Întrebarea este – mai există loc pentru un nou concept de dating în această eră atât de aglomerată, dacă nu, chiar supra saturată a întâlnirilor online în 2019?

„Întotdeauna există loc pentru un concept nou, care să răspundă nevoilor unei anumite categorii de oameni „– spun fondatorii platformei EvaSins, o platformă nou-nouță de dating în România și în lume, care are scopul de a conecta utilizatorii pe baza a ceea ce este tradițional cunoscut ca cele 7 păcate căpitale.  ”Conceptul nostru este semnificativ și plin de înteles, mai ales în această eră digitalizată, unde online-datingul a devenit mai degrabă ca și cum ai face cumpărături dintr-o vitrină, de unde cumperi un produs care în realitate nici măcar nu există. Oamenii prezintă caracteristici îmbunătățite de filtrele din dotarea aplicațiilor, care la final nu duc decât la dezamăgire atunci când se întâlnesc în viața reală. Ceea ce oferim noi, este o alternativă la industria modernă de dating – care devine din ce in ce mai superficială. Noi încurajăm utilizatorii să pornească oarecum cu stângul, adică să-și expună de la început părțile mai puțin bune. Cu toții știm că nimeni nu este perfect, așa că, de ce să nu luăm la cunoștință încă de la început care sunt imprefecțiunile celuilalt?  

Recomandări

Alyssa a furat cardul părinților ei. Șocant ce a plătit cu el. Părinții au depus plângere împotriva ei

Potrivit echipei creative EvaSins, utilizatorii sunt încurajați să-și dezvăluie adevaratul sine, eul interior, încă de la început, prin alegerea unuia dintre cele 7 păcate capitale cu care se identifică cel mai mult: mândria, aviditatea, invidia, furia, plăcerea, lăcomia, lenea. „Noi – așa numiții mileniali,  ne învinovățim constant și ne gândim că ceva este în neregulă cu noi. Ni se spune că suntem prea leneși, prea mandri, prea nervosi, suntem prea petrecăreți, sau chiar că mâncăm prea mult. Că indiferent de ceea ce ne propunem să făcem, nu este îndeajuns, că trebuie să facem mai mult, sau că nu putem fi iubiți până când nu reparăm aceste aspecte, sau până când nu schimbăm unele părți ale personalității noastre.” Însă de fapt suntem interesați de imperfecțiuni, imprevizibilitate, nebunie.

Lovitură pentru Tăriceanu. Doi lideri grei au acceptat propunerea PSD

Recomandări

Lovitură pentru Tăriceanu. Doi lideri grei au acceptat propunerea PSD

EvaSins își încurajează utilizatorii să își găsească partenerul sau jumătatea pe baza păcatului cu care se indentifică cel mai mult. „Este foarte ușor să faci pe cineva să se îndrăgostească de cea mai bună variantă a ta. Însă pentru cât timp poți purta o mască? Viciile și defectele, oricât de mici ar fi ele, vor ieși la iveală în cele din urmă și odată cu ele pot apărea și problemele în paradis. Pe EvaSins, personalitata ta nu are nevoie de filtru.  De asemenea, așa cum tu nu ești perfect, nu trebuie să aștepti ca cealaltă personă să fie perfectă.  EvaSins este probabil singura platformă unde identitatea primează peste imagine„ explică creatorii platformei unde în România sunt deja înregistrați peste 2800 de utilizatori, în aproximativ puțin peste două luni de la lansare. 

Cine este miliardarul care l-a detronat pe Țiriac din poziția de cel mai bogat român

Recomandări

Cine este miliardarul care l-a detronat pe Țiriac din poziția de cel mai bogat român

Orice persoană care a împlinit 18 ani sau mai mult își poate crea un profil gratuit, care este aprobat manual de către echipa EvaSins. Pentru a putea interacționa cu ceilalți utilizatori din România sau de peste hotare, fiecare membru trebuie să încarce o fotografie și să scrie un text de profil descriptiv. Un profil gratuit pe EvaSins,  permite utilizatorilor inițierea unei singure conversații pe zi, în timp ce un profil Premium are posibilitatea nelimitată de a purta conversații și primește automat acces la toate funcțiile platformei.  Fiind un membru Premium, dovedește intențiile reale de a fi pe platformă, seriozitatea cu care tratează posibilitatea de a găsi un partener care își asumă și îmbrățișează păcatul, faptul că este acolo ca sa rămână și exclude idea că acea persoană ar putea fi fake.  Mai mult decât atât, pe EvaSins poți fi sigur că ceea ce vezi este și ceea ce primești. 

Așadar, fie că îți dorești să găsești pe cineva cu care doar să mergi la food-date-uri, unde păcatul vostru este paradisul experiențelor culinare, ori pe cineva cu care să împărtășești plăcerea vinovată de a nu face nimic altceva decât un maraton de seriale pe Netflix, EvaSins este platforma unde poți găsi ceea ce cauți.

Dacă ești în căutarea cuiva care este vinovat de păcatul originar, alături de care să îți dezlănțui cele mai ascunse fantezii, dar și de persoane care sunt ghidate de ambiție, mândrie, motivație, și care te pot inspira, nu ezita să îți creezi un profil gratuit pe EvaSins chiar acum.

Dacă nu te-ai hotărât încă, urmărește-ne pe Instagram și Facebook, pentru a te convinge. Păcatul tău, care este?

Dinu, despre accidentul provocat de Mario: „Unui băiat cu probleme nu poți să-i cumperi o mașină de 300.000 €. Să meargă cu metroul!”

GSP.RO

Dinu, despre accidentul provocat de Mario: „Unui băiat cu probleme nu poți să-i cumperi o mașină de 300.000 €. Să meargă cu metroul!”

Horoscop 12 septembrie 2019. Zodia care are probleme cu prietenii din cauza banilor

HOROSCOP

Horoscop 12 septembrie 2019. Zodia care are probleme cu prietenii din cauza banilor

Urmărește cel mai nou VIDEOSursa: https://www.libertatea.ro/stiri/publicitate-este-ultimul-trend-sa-iti-gasesti-perechea-pe-baza-pacatelor-capitale-care-e-pacatul-tau-2745088

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata