Prognoza Meteo Pentru Marți, 13 August. Vreme Caniculară în Vest și în Sud

0 0


Marți, 13 august 2019, 07:33

Maximele vor ajunge aici la 38 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin iar vântul va avea intensificări doar în zonele montane, a informat mediafax.

La noapte, temperaturile rămân ridicate mai ales în sudul ţării, unde minimele vor fi de 23 de grade Celsius.

În partea de nord-vest a ţării sunt posibile averse şi descărcări electrice iar vântul va sufla cu intensificări. În zonele depresionare minimele vor fi de 12 grade Celsius.

Vremea în București

În Bucureşti vremea rămâne şi azi caniculară cu disconfort termic. Maxima zilei va ajunge la 36 de grade Celsius iar cerul va fi senin. Ziua de mâine va fi una călduroasă, cu 34 de grade în termometre şi cer mai mult senin.

De joi, vremea se răcoreşte, iar după amiaza şi seara se vor înregistra averse cu tunete şi fulgere iar vântul va sufla cu putere. Maxima zilei va fi de 28 de grade Celsius.

Vremea pe litoral

Pe litoral, vremea se păstrează frumoasă cu temperaturi mai scăzute decât în restul ţării, de până la 29 de grade Celsius.

Cerul va fi senin azi, iar vântul va sufla slab şi moderat. La noapte temperatura aerului va fi de 20 de grade Celsius iar cerul se va menţine senin.

Prognoza pentru următoarele trei zile

De mâine, vremea se răcoreşte. În Crişana şi Maramureş temperaturile scad drastic, până la 24 de grade Celsius.

În restul ţării vremea rămâne călduroasă, caniculară chiar în Oltenia şi Muntenia unde se vor înregistra 35 de grade. În nord, centru, la deal şi la munte vremea va deveni instabilă în a doua parte a zile când va ploua abundent iar vântul va sufla cu putere.

Joi, instabilitatea atmosferică va cuprinde cea mai mare parte din ţară, iar temperaturile vor scădea până la 21 de grade în Transilvania şi 31 de grade Celsius în sud.

Citeşte şi:

„Le-am spus că sunt ținută cu forța și nu au făcut nimic”. Traficată la 16 ani în Caracal și apoi violată, victima povestește cum polițiștii „m-au făcut curvă și mi-au zis «da’ ce, ție nu ți-a plăcut?»”

GSP.RO

Simona Halep e îndrăgostită nebunește! Gestul din SUA făcut pentru iubitul ei, pare să treacă cu greu peste zilele în care acesta nu e alături de ea

Cu o singură poză a arătat toată durerea din sufletul ei. Lidia Buble nu a scris nimic, dar toți au înțeles mesajul și e foarte trist

Unica.ro

Cu o singură poză a arătat toată durerea din sufletul ei. Lidia Buble nu a scris nimic, dar toți au înțeles mesajul și e foarte trist

Divorț neașteptat în showbiz-ul românesc! Au divorțat în secret după 3 ani de nuntă și 9 de relație... Nașii lor sunt Andra și Măruță!

Viva.ro

Divorț neașteptat în showbiz-ul românesc! Au divorțat în secret după 3 ani de nuntă și 9 de relație… Nașii lor sunt Andra și Măruță!

Urmărește cel mai nou VIDEOSursa: https://www.libertatea.ro/stiri/prognoza-meteo-pentru-marti-13-august-vreme-caniculara-in-vest-si-in-sud-2721272

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata