Prognoza Meteo Pentru 19 Iulie. Vremea în București și în Alte Zone

0 2

Vineri, 19 iulie 2019, 07:43

Deși au emis o alertă de caniculă, meteorologii spun că vremea se va menține instabilă la acest sfârșit de săptămână.

Cum va fi vremea vineri în țară

Temperaturile sunt în creștere, mai ales în Câmpia Română unde se vor înregistra 33 de grade Celsius. Spre seară, va crește instabilitatea atmosferică la munte, unde sunt așteptate ploi torențiale și vânt cu intensificări, conform Mediafax.

Vineri seara, cerul va fi mai mult noros, iar în centru și nord sunt posibile noi averse. Potrivit meteorologilor, temperaturile minime se vor încadra între 10 și 20 de grade Celsius, cele mai scăzute valori fiind înregistrate în depresiuni.

Vremea în București

În Capitală, vremea va fi călduroasă. Astăzi vor fi 31 de grade Celsius, iar până duminică temperaturile vor ajunge și la 34 de grade. Cerul va fi mai mult senin, dar sâmbătă după-amiaza și seara sunt șanse să plouă. Vântul va sufla slab și moderat, spun meteorologii.

Prognoza meteo pentru litoral

La malul mării, vremea va fi caldă, cu cer mai mult senin și vânt slab. Astăzi, temperatura maximă va fi de 28 de grade, iar la noapte se vor înregistra 17 grade Celsius.

Vremea în următoarele trei zile

Meteorologii spun că în week-end vremea se încălzește și mai mult. În zonele de câmpie, temperatura va ajunge la 34 de grade Celsius, motiv pentru care disconfortul termic va fi accentuat.

Sâmbătă sunt anunțate ploi torențiale la deal și la munte, iar duminică în nordul și vestul țării. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 10 și 23 de grade Celsius.

Citeşte şi:

Doi pensionari din București au plătit 9.900 de lei unei avocate pentru a-i reprezenta într-un dosar, dar s-au trezit și fără bani, și fără procesSursa: https://www.libertatea.ro/stiri/prognoza-meteo-pentru-19-iulie-cum-va-fi-vremea-in-bucuresti-si-in-alte-zone-din-tara-2700237

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata