Prima declarație a lui Tristan Tate după despărțirea de Bianca Drăgușanu. „Și-a lăsat soțul pentru…”

0 22

Iubirea dintre Tristan Tate și Bianca Drăgușanu a fost de scurtă durată. Cei doi s-au distrat împreună în cluburi, s-au afișat prin diverse locuri, dar totul s-a terminat între ei.

Tristan Tate, fostul amorez plin de bani al Biancăi Drăgușanu, a făcut prima sa declarație despre despărțirea de Bianca Drăgușanu.

„Bianca este o femeie familistă, care și-a lăsat soțul și tatăl copilului ei pentru unul dintre cei mai ciudați playboy din București. Nimeni nu ar trebui să fie surprins că nu au mers lucrurile între noi’, a declarat Tristan Tate  pentru emisiunea „Star Magazin’, de la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

 

INFO

 

 

Bianca Drăgușanu a apărut pentru prima oară la TV în urmă cu ani, la emisiunea Din Dragoste, pe care o prezenta Mircea Radu. A devenit cunoscută în lumea mondenă după ce s-a aflat de relația sa cu designerul Cătălin Botezatu. Ulterior, a avut o relație cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou de curând. După separare, ea a avut o relație cu Tristan Tate, de care s-a despărțit.

Citește și: ANALIZĂ | Parcarea în centrul Bucureștiului costă cât un salariu pe lună sau cât un Logan pe an

 Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/prima-declaratie-lui-tristan-tate-dupa-despartirea-de-bianca-dragusanu-si-lasat-sotul-pentru-2338848

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata