Premierul Israelian Benjamin Netanyahu, Evacuat De La Un Miting Electoral

0 1

De
Dragoș Tănase,

Marți, 10 septembrie 2019, 23:34

Canalul public israelian Kan 11 a difuzat imagini în care membri ai serviciului de securitate al lui Benjamin Netanyahu se apropie de el în timp ce vorbea de la tribună.

Unul dintre ei i-a şoptit la ureche, după care prim-ministrul a făcut cu mâna un gest de rămas bun şi a părăsit clădirea.

Într-un scurt comunicat, armata israeliană a informat că două rachete trase dinspre enclava palestiniană au fost interceptate de sistemul de apărare aeriană al Israelului, Iron Dome.

Armata israeliană a precizat că sirenele au sunat în apropiere de Ashkelon şi la Ashdod, fără să ofere mai multe detalii.

Evacuarea premierului Benjamin Netanyahu a avut loc la mai puţin de trei ore după ce a promis să anexeze o parte strategică din Cisiordania ocupată dacă va câştiga alegerile legislative din 17 septembrie.

„Îmi anunţ intenţia de a aplica, într-un viitor guvern, suveranitatea Israelului asupra Văii Iordanului şi a părţii de nord a Mării Moarte”

Benjamin Netanyahu:

FOTO: EPASursa: https://www.libertatea.ro/stiri/premierul-israelian-benjamin-netanyahu-evacuat-de-la-un-miting-electoral-2743928

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata