Poti avea propriul castel in Italia, insa … exista un ‘dar’

0 49

 propriul castel in Italia

Nu este ceva cu care sa poti glumi. Este ceva foarte serios si de asemenea tot atat de pretentios pe cat este de formidabil. Afla ca Italia ofera 103 cladiri istorice de-a lungul a toata tara(printre care si castele si vile cochete) celor care cauta sa le dezvolte in ceva mai presus de statutul pe care il au acum – cel de repere care au fost lasate de izbeliste.

Asa se face ca cei care vor primi aceste proprietati vechi si cu o istorie aparte trebuie sa fie de acord sa transforme cladirile si pamanturile din jur in ceva care sa atraga turismul in acele zone. In acest mod, schimbarea fiind facuta pentru dezvoltarea economica a tarii. Unele sugestii pentru transformarea locatiilor in cauza se refera la hoteluri, restaurante, magazine, centre spa sau chiar vile de lux pentru inchiriat.

 

Aceasta initiativa din partea Italiei este axata mai ales pe tinerii antreprenori care isi doresc sa aiba afaceri infloritoare si au idei nemaipomenite

 

Publicatia ‘The Local Italy’ dezvaluie faptul ca tara spera ca aceasta initiativa numita ‘Strategic Tourist Plan’ sa promoveze dezvoltarea turismului in toata tara si nu numai in locatiile cele mai atragatoare si vizitate din punct de vedere touristic, cum ar fi:

  • Lacul Como
  • Venetia
  • Toscana
  • Milano
  • Roma
  • Coasta Amalfi

 

Uite ce declara Roberto Reggio de la State Property Agency pentru ‘The Local Italy’ privitor la propriul castel in Italia

 

Scopul este ca locuintele private si publice care nu mai sunt folosite sa fie transformate in facilitati pentru pelerini, turisti, excursionisti si ciclisti. Proiectul va promova si va sprijini dezvoltarea sectorului turistic lent.”

Printre cladirile istorice despre care este vorba si care vor fi date gratis antreprenorilor potriviti se numara si Castello di Montefiore din secolul 13 sau Castello di Blera din Lazio din secolul 11.

Sursa foto: Pexels

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata