Porumboiu, mesaj pentru Becali: „Fără să fiu malițios”

0 3

„Dacă ar fi să fac o recomandare, fără să fiu malițios, dacă tot face echipa, Gigi ar trebui să stea mai mult pe la antrenamente și să vadă cum și cât se antrenează fiecare. Atunci ar fi în măsură să ia deciziile pe care le crede de cuviință.

Eu stăteam chiar foarte mult la antrenamente și am pierdut din vedere alte lucruri importante. Nu am vrut să fiu malițios, dar fiecare știe ce are de făcut. Oricum, nu poți să spui că jocul Stelei este unul care surprinde pe cineva.

Sunt antrenori care acceptă, sunt antrenori care nu acceptă și asta e situația, trebuie să te conformezi. Mi-e greu să comentez și practic nu mă interesează”, a spus Porumboiu, la TV Digi Sport.

În urmă cu câteva săptămâni, la emisiunea GSP LIVE, Dacian Varga, fost jucător la Vaslui, s-a plâns de implicarea exagerată a lui Porumboiu la antrenamentele echipei (detalii, aici) .

Vezi și: Ce supertransfer a ratat Becali din cauza ceții! Un emisar din Premier League a venit la Pitești special pentru un jucător de la FCSBhttps://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/porumboiu-mesaj-pentru-becali-fara-sa-fiu-malitios-555007.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata