Planurile Oanei Roman pentru vacanța de 1 Mai, date peste cap. „Nu-mi permit să dau sute de euro”

0 37

Oana Roman și-a făcut planuri pentru vacanța de 1 Mai, însă acestea au fost date peste cap din cauza prețurilor de pe litoralul românesc.

Fiica fostului premier al României Petre Roman, Oana Roman, care are o emisiune live pe pagina de Facebook a revistei Viva, și-a dorit să meargă la mare de 1 Mai, pe litoralul românesc.

Însă, planurile Oanei Roman, care este căsătorită cu Marius Elisei și are o fetiță pe nume Maria Isabela, au fost date peste cap din cauza prețurilor foarte mari pentru cazare.

“Ne hotărâsem și noi să mergem la mare duminică pentru o zi! N-am găsit cazare nicăieri prin Mamaia sau Constanța la un preț decent! Deduc că românii au bani destui, căci totul e rezervat în proportie de peste 90 la sută!”, a spus Oana Roman.

“Ce era la preț decent e ocupat peste tot”, a adăugat vedeta.

 “Mie nu mi se pare normal și nici nu-mi permit să dau sute de euro pe seară pentru cazare”, a încheiat ea.

Citește și: EXCLUSIV: Ce răspunde Banca Națională la acuzațiile lui Liviu Dragnea: “BNR sprijină politica economică a Guvernului”

 Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/planurile-oanei-roman-pentru-vacanta-de-1-mai-date-peste-cap-nu-mi-permit-sa-dau-sute-de-euro-2230154

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata