„Pe jucători îi motivez cu filmulețe cu Insula Iubirii! Dacă nu bat, ajung ispite”

0 0


În clip, Ionuț îl imită aproape perfect pe selecționer la o conferință de presă în care vorbea despre meciul cu Spania, 1-2, și prefața duelul cu Malta, câștigat până la urmă de „tricolori”, 1-0. 

„Mă aștept ca echipa adversă să fie mai slabă. Dacă va fi mai slabă, avem 50% șanse să câștigăm. Îl vom schimba pe Tătărușanu pentru că a fost bun și îi făcea pe ceilalți colegi să se simtă prost. Din ce știu, Malta nu o să vină cu un profesor de matematică și nu cred că ne va da probleme de rezolvat.  

Dacă Mercur intră în Săgetător, avem șanse să-i batem la cel puțin un gol. Ca să îi motivez, jucătorilor le pun filmulețe cu Insula Iubirii și le zic că dacă nu bat, ajung ispite”, au fost câteva dintre cele mai savuroase replici din clipul parodie. 

Citește și:

Gigi Becali îi declară public război lui Contra: „Pleacă, ne distrugi! Am conceput un comunicat”

Alice și-a serbat ziua și a primit din partea șefului ei un bilet și un buchet de flori. Când a citit mesajul, a înghețat! Ce îi scrisese bărbatul

Libertateahttps://www.gsp.ro/fotbal/nationala/video-cosmin-contra-vedeta-intr-un-clip-viral-pe-youtube-pe-jucatori-ii-motivez-cu-filmulete-cu-insula-iubirii-daca-nu-bat-ajung-ispite-577153.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata