PAOK SALONIC – LEVADIAKOS // Business excelent: cum se scot bani în ziua în care Răzvan Lucescu poate deveni campion în Grecia

0 1


Reporterul GSP Eduard Apostol se află în Salonic, de unde trimite cele mai noi informații despre formația lui Răzvan Lucescu și atmosfera din oraș

Click AICI pentru live + statistici de la meci

Bucuria este cu atât mai mare cu cât PAOK e prima formație din afara Atenei rivale ce va câștiga campionatul după trei decenii!

Și toți se pregătesc cum trebuie de sărbătoare, iar dacă mai iese și un profit de pe urma acesteia, cu atât mai bine. Cum magazinul oficial al clubului a fost închis sâmbătă și-și va deschide astăzi porțile cu marfă nouă destinată succesului istoric, au trecut la treabă micii întreprinzători.

Seara, la doi pași de Turnul Alb, locația-simbol a Salonicului, unde se va desfășura petrecerea fanilor cu jucătorii la noapte, un vânzător ambulant și-a expus marfa la tarabă chiar lângă grupurile de suporteri ai lui PAOK, care începuseră party-ul în avans.

Prețurile sunt pentru toate buzunarele: fularele costă 5 euro, cele „clasice”, cu sigla și cu numele clubului cu caractere grecești, 10 euro cele pe care apare titlul „campioana 2019”, tricourile 15 euro, cele pentru evenimentul anului, stegurile 5 euro, fanioanele într 5 și 10 euro.

Se așteaptă ca numărul vânzătorilor ambulanți să crească simțitor astăzi, atât la stadion, cât și în zona de la Turn, unde se vor strânge zeci de mii de oameni.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!https://www.gsp.ro/international/stranieri/paok-salonic-levadiakos-business-excelent-cum-se-scot-bani-in-ziua-in-care-razvan-lucescu-poate-deveni-campion-in-grecia-565371.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata