Pacient înarmat La Spitalul Județean „Mavromati” Botoșani

0 0


De
Andreea Radu,

Miercuri, 11 septembrie 2019, 10:47

Mai multe echipaje de jandarmi, ambulanţa dar şi poliţiştii echipaţi cu veste antiglonţ au ajuns la fața locului, potrivit monitorulbt.ro.

„În aceasta dimineaţă am fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că un barbat de 70 ani, internat la Spitalul Judetean Botoşani, ar avea asupra sa o armă, care se afla depozitată într-un dulap din salonul unde era bărbatul.

Pacientul nu a provocat scandal şi nu s-a folosit în vreun fel de arma respectivă. La faţa locului au fost direcționate mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment. Până la acest moment a fost luată măsura ridicării armei în cauza – pistol neletal dar supus autorizării.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea regimului armelor, cu sancţiunea complementară a anulării permisului de port armă pentru o perioadă de 2 ani”, a declarat Maria Carp, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Citeşte şi:

Un bărbat înarmat cu un cuțit a sărit la bătaie în spitalul din Roman

Un bărbat în scaun cu rotile și-a înfipt cuțitul în gât! A vrut să se sinucidă, dar medicii l-au salvat

Un pacient de la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Vrancea a atacat mai multe cadre medicale

GSP.RO

Bianca Andreescu a făcut senzaţie la „The Tonight Show” cu Jimmy Fallon. Cine nu a felicitat-o după triumf, deși și-ar fi dorit

Horoscop 11 septembrie 2019. DOUĂ zodii au mari probleme cu cei dragi

HOROSCOP

Horoscop 11 septembrie 2019. DOUĂ zodii au mari probleme cu cei dragi

Urmărește cel mai nou VIDEOSursa: https://www.libertatea.ro/stiri/pacient-inarmat-la-spitalul-judetean-mavromati-botosani-2744066

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata