Oltița Chirilă a murit. A jucat două decenii alături de Jean Constantin. Povestea ei de viață e cutremuratoare

0 57


O vizită blestemată…

Actrița cu origini basarabene revenise la Constanța pentru a-și vinde proprietatea, ultima legătură ce o mai avea cu România în afară de băiatul său. După o luptă cu boala, din care ieșise biruitoare și datorită sistemului medical american, părea mai fericită ca niciodată de noua sa viață: era angajată la un mare hotel din Las Vegas.

Din nefericire, starea sa medicală s-a agravat din cauza zborului și presiunii atmosferice induse în avion la reîntoarcea în țara în care a jucat în mii de spectacole, dar din care a fugit. Nu mai putea trăi cu greaua apăsare a morții lui Jean Constantin (eveniment petrecut în urmă cu opt ani).

În ultimii ani actrița ( FOTO stânga jos) a fost nelipsită de la spectacolele din comunitatea românească, căci nu-i putea uita pe cei alături de care a petrecut clipe minunate în turnee, artiștii români ce au susținut spectacole în Las Vegas.

Nu s-a simțit niciodată singură în noua sa casă, pentru că i-a avut alături alți artiști rezidenți români în „orașul distracției”, bunul său prieten Gheorghe Gheorghiu, dar și Denis Mihai Constantin și Cătălin Bota, care formau proiectul etno Autentic și care, de asemenea, au schimbat popularitatea dobândită în România cu munca la cazinourile din Vegas.

Artista răsplătită cu aplauzele a milioane de spectatori care s-au amuzat cum o frumoasă blondă știe cele mai savuroase bancuri despre semenele sale, într-un interviu pe care i l-am luat în Las Vegas anul trecut, când aceasta ne-a asigurat că e liniștită, că duce o viață simplă, dar că e înconjurată de prieteni și că e fericită și nu stă departe de scenă, chiar dacă este de partea cealaltă a sa, căci are la dispoziție un univers al spectacolelor.

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/oltita-chirila-a-murit-a-jucat-doua-decenii-alaturi-de-jean-constantin-2394132

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata