Oana Zăvoranu, distracție la piscină alături de soțul ei. Cum s-au fotografiat cei doi

0 30

 

Oana Zăvoranu are motive să se bucure din plin de viață. Toate îi merg ca pe roate. Are o familie fericită alături de Alex Ashraf, iar afacerile îi merg foarte bine.

Citeste si

Câte accidente cu avioane IAR 99 Șoim au avut loc în RomâniaPrezentatoarea TVR Florina Constantinescu a adus pe lume azi-dimineață un băiețel

Iată noul model Dacia! Când se lansează
A murit vloggerița care spunea că dieta vegană o vindecase de cancer

Oana Zăvoranu a profitat din plin de weekend și a mers să se distreze în compania soțului ei, Alex Ashraf. Cei doi s-au relaxat la piscină și n-au ezitat să-și arate dragostea pe care și-o portă unul celuilalt prin tot felul de gesturi de tandrețe.

De asemenea, Oana Zăvoranu n-a ezitat să-și etaleze formele în ipostaze sexy.

Oana Zăvoranu, în vârstă de 45 de ani, este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. A fost actriță, cântăreață și moderatoare TV. A fost căsătorită cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. În prezent, Oana Zăvoranu este măritată cu Alex Ashraf.

Citește și: INVESTIGAȚIE LIBERTATEA: Un predator sexual care a agresat o tânără de 20 de ani n-a fost urmărit de procurori pentru că “liftul blocului cu interfon nu e un loc public”!

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/oana-zavoranu-distractie-la-piscina-alaturi-de-sotul-ei-cum-s-au-fotografiat-cei-doi-foto-2330761

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata