Oana Zăvoranu a devenit chibzuită cu banii/ VIDEO

0 57


Greu de crezut, însă  adevărat, Oana Zăvoranu a început să fie mai atentă la conturile ei și să nu mai cheltuiască banii inutil. După moartea mamei sale, bruneta a încercat să investească banii primiți moștenire, nu să-i cheltuiască pe lucruri inutile. Așa se face că, în timp ce cârcotașii se așteptau ca moștenirea Mărioarei Zăvoranu să se ducă pe vacanțe și haine scumpe, Oana a investit banii și acum începe să facă profit.

„Aș fi vrut să fie diamant” a spus Oana referindu-se la inelul de pe deget. ”Aveam vreo 10 insule. Este un Swarovski extraordinar de mare, montat special pentru mine. Dar vânzările merg bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Ne-am gândit să facem și produse complementare, adică creme de corp, gel de duș, parfum într-o sticlă mai mică, roll-stick și așa mai departe pentru că foarte mulți dintre clienții care au cumpărat ne-au spus că le-ar plăcea o gamă complementară a lui June 16. În viitor avem în plan”, ne-a povestit Oana.

Oana Zăvoranu a devenit chibzuită cu banii

Oana Zăvoranu a devenit chibzuită cu banii de când s-a lansat în tot felul de proiecte

Dovadă că, în momentul în care a decis să-și creeze propriul parfum, Oana nu a aruncat cu banii pe ambalaj, sticlă și alte accesorii, ci a preferat să gestioneze cumva suma alocată acestui proiect în calitatea parfumului.

„Am ales roșu care înseamnă pasiune, auriu- bogăție și negru care înseamnă clasă, stil. E primul. La următorul îți dai seama că vă pun o panteră și pulverizați cu coada panterei. Deja știu ce vreau pentru următorul. Ăsta este primul copil pe care mi l-am dorit și așa a venit el, cumințel gen. Într-adevăr te frapează ambalajul când este wow, dar de multe ori se dau mult mai mulți bani pe ambalaj, sticlă și așa mai departe și să ai proasta supriză ca parfumul să fie un fâs. Eu am vrut să fie invers. Aroma să fie puternică”, ne-a spus Oana, completată de soțul ei, Alex.

Am pus accentul mai mult pe conținut decât pe ambalaj”. Cei doi s-au ocupat intens atât de clinica medicală, cât și de afacerea cu parfum, încât, abia peste două luni pot spune că pot pleca liniștiți într-o vacanță. Ce-i drept a meritat așteptarea căci, Oana și Alex vor să stea în America mai bine de o lună, timp în care pe lângă vacanță, se vor gândi și la afaceri. Mai precis, Oana ar vrea să intre pe piața imobiliară din Statele Unite.

Oana Zăvoranu a devenit chibzuită cu banii

„Aștept luna august să putem să mergem în America, în Los Angeles. O lună dacă se poate. Să ne destindem. Am avut foarte mare grijă la proiectele pe care le avem, să le punem pe picioare pentru că erau banii care trebuiau foarte bine chibzuiți pentru că ăia erau banii noștri și dacă faci o afacere greșită te duci în cap. Atunci a trebuit și trebuie să le avem pe toate bine puse la punct ca după aceea să ne ducem o lună în vacanță să ne relaxăm liniștiți, fără grija că nu știu ce se întâmplă la clinică sau nu știu ce se întâmplă cu importul parfumului”, a completat bruneta.

VIDEO: Cosmin Nistor

FOTO: Dumitru Angelescu

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/ Festa malteză. Ziua în care, dacă un locuitor de pe insulă moare, devine erou național

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/oana-zavoranu-a-devenit-cumpatata-n-am-fost-in-vacante-pentru-ca-banii-trebuie-foarte-bine-chibzuiti-2301398

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata