O Tumoră De 5,2 Kilograme A Fost Extirpată Din Corpul Unei Femei. Operația A Avut Loc La Suceava

0 1


Sâmbătă, 24 august 2019, 17:59

Femeia a fost internată în spital marţi, 20 august a.c., cu tulburări severe ale tranzitului digestiv.

Doctorul Octavian Diaconu, care a efectuat intervenția chirurgicală, a declarat că problemele pacientei au fost provocate de dezvoltarea tumorii într-un timp scurt, de circa jumătate de an, a informat monitorulsv.ro.

La intervenţie s-a constatat că suferinţa femeii a fost provocată de o tumoră ovariană de dimensiuni mari, 30/20 cm şi cu o greutate de nu mai puţin de 5,2 kilograme.

„Intervenţia chirurgicală a durat circa o oră şi a decurs în condiţii bune. Evoluţia stării pacientei este favorabilă, aşteptăm rezultatele de la anatomie patologică, să vedem care este natura tumorii”, a spus dr. Diaconu.

În funcţie de acest rezultat, respectiv dacă este tumoră benignă sau malignă, se va decide conduita terapeutică viitoare.

Citeşte şi:

Gabriela Firea, atac dur la Avocatul Poporului care a spus că ridicarea mașinilor parcate neregulamentar este ilegală: ”Tinde să devină avocatul nesimțirii!”

Român din Italia, prins la furat imediat după ce a fost eliberat din închisoare

VIDEO | Un copil și câinele lui au fost luați de apele Someșului, dar au fost salvați de la înec!

GSP.RO

În 2005 mergea la „Din Dragoste”, după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO

Urmărește cel mai nou VIDEOSursa: https://www.libertatea.ro/stiri/o-tumora-de-52-kilograme-a-fost-extirpata-din-corpul-unei-femei-operatia-a-avut-loc-la-suceava-2730080

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata