O finalista a Cupei UEFA il vrea pe Dennis Man! Gica Craioveanu a dezvaluit numele echipei: „M-au intrebat de el, dar Gigi cere multi bani”

0 1Dennis Man (20 de ani) a jucat in 3 meciuri de la EURO U21, fara sa marcheze vreun gol.


Dennis Man (20 de ani) a fost unul dintre cei patru jucatori trimisi de FCSB la EURO U21. El a jucat in meciurile contra Croatiei, Angliei si Germaniei, dar nu a reusit sa marcheze. Evolutiile sale nu au fost slabe, dar nici sclipitoare. Becali spera ca Man sa explodeze la Campionatul European de Tineret, iar el sa incaseze zeci de milioane in schimbul fotbalistului.


In realitate, Man duce deocamdata lipsa de oferte. O singura echipa mai importanta s-a aratat interesata de el. Este vorba despre Deportivo Alaves, din La Liga. Gica Craioveanu sustine ca sefii lui Alaves l-au intrebat despre Man.


Craioveanu spune, insa, ca mutarea e putin probabila, avand in vedere ca Alaves nu are forta financiara pentru a satisface pretentiile lui Gigi Becali.


Gica Craioveanu: „Alaves m-a intrebat de Man”


„M-au intrebat cei de la Alaves despre el. Numai ca Gigi probabil ca cere foarte multi bani”, a spus Gica Craioveanu la Digi.


„L-am recomandat pe Puscas mai multor echipe! Maine vorbesc cu Levante! Sunt prieten cu vicepresedintele de acolo! Am vorbit si cu cei de la Villarreal! Cred ca avem cea mai buna generatie din ultimii 20-30 de ani si ar fi pacat ca acesti baieti sa nu ajunga la echipe de top sau in campionate de top”, a spus Gica Craioveanu la Digi.


Revolutie in ring: Noaptea Campionilor la Timisoara! Supergala de box in direct la PRO X, vineri de la 9 seara!

https://www.sport.ro/liga-1/o-finalista-a-cupei-uefa-il-vrea-pe-dennis-man-gica-craioveanu-a-dezvaluit-numele-echipei-m-au-intrebat.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata