nu și-a făcut serviciul niciodată în meci!

0 3

Deși a întâmpinat un start dificil de meci, în care a fost copleșită de forța loviturilor lui Linette, Cîrstea a reușit să reintre rapid în meci. Condusă cu 1-3, Sorana a avut o serie entuziasmantă și nu a mai pierdut niciun game până la finalul setului, pe care l-a câștigat cu 6-3.

Manșa secundă a fost condusă cu autoritate de Sorana, care s-a distanțat rapid la 3-0 și s-a impus în cele din urmă cu 6-3.

În turul următor, Sorana o va înfrunta pe rusoaica Evgeniya Rodina, 29 de ani, 71 WTA. Partida va avea loc marți dimineața. 

Înfrângere drastică pentru Ana Bogdan

Ana Bogdan (26 de ani, 76 WTA) a fost învinsă fără drept de apel în această dimineață, în primul tur al turneului de la Shenzhen. Jucătoarea noastră a pierdut în fața rusoaicei Anastasia Pavlyuchenkova (27 de ani, 42 WTA), scor 0-6, 1-6, după 55 de minute de joc.

Partida nu a avut istoric. Primul set s-a terminat după doar 27 de minute, în care Ana Bogdan nu a reușit să câștige nici măcar un game.

Bogdan a dat mici semne de revenire în cea de-a doua secvență a meciului. Condusă cu 0-2, Ana a reușit să facă rebreak, dar din acel moment nu a mai câștigat niciun game și a pierdut cu 1-6, după 28 de minute.

Niculescu a avansat pe tabloul principal

Pe tabloul principal al turneului din China, câștigat în urmă cu an chiar de Simona Halep, și-a făcut apariția și Monica Niculescu, 31 de ani, 99 WTA, care a învins-o în această dimineață în ultimul act al calificărilor pe japoneza Nao Hibino, 24 de ani, 114 WTA, scor 6-2, 6-2.

Vezi și: Simona Halep, printre jucătorii care au contribuit la schimbarea radicală a regulamentului de la Australian Open » Amânarea meciurilor e permisă din 2019https://www.gsp.ro/sporturi/tenis/turneul-de-la-shenzhen-sorana-cirstea-debut-victorios-in-noul-sezon-ana-bogdan-zdrobita-de-pavlyuchenkova-nu-si-a-facut-serviciul-niciodata-in-meci-556410.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata