„Nu o spun cu aroganță!”

0 13

Vineri, 12 Octombrie, 14:00

Simona Halep va termina anul 2018 așa cum l-a și început, pe primul loc în clasamentul WTA, și e printre favoritele la câștigarea trofeului pentru jucătoarea anului în tenis.

Liderul mondial în vârstă de 27 de ani a lăsat modestia la o parte și le-a transmis adversarelor un mesaj clar: „Este un titlu foarte frumos, pe care îl consider unul dintre cele mai bune (n.r. premiul pentru jucătoarea anului). Încerc să mă bucur cât se poate de mult. Nu în fiecare an ai un astfel de an, așa că o să petrec după ce termin sezonul.

Se dă premiul înainte de Singapore, deci nu prea mai contează. Cred că sunt suficiente lucruri pe care le-am făcut anul acesta pentru a primi acest titlu și nu o spun cu aroganță, o spun pentru că am un Grand Slam și s-ar putea să termin și pe locul 1″.

49 de săptămâni are Simona Halep în fruntea clasamentului WTA

Citește și: Continuă emoțiile pentru Halep! Anunțul de la Moscova: „Cu tratament, sper să fiu bine”https://www.gsp.ro/sporturi/tenis/desemnata-jucatoarea-anului-simona-halep-a-lasat-modestia-la-o-parte-nu-o-spun-cu-aroganta-550459.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata