„Nu face o obișnuință din asta!”

0 44

Sambata, 21 Aprilie, 08:47

Fostul mare jucător stelist Gabi Balint a intervenit în disputa dintre Nicolae Dică (37 de ani) și Constantin Budescu (29 de ani), după ce atacantul a fost schimbat la pauză în ultimele două meciuri. 

„Dică să nu facă o obișnuință din asta. Budescu trebuie să fie pe teren și din punct de vedere moral. Sunt jucători, cum era Hagi la națională, cum e Budescu acum, care au rolul lor și de care trebuie să ai grijă”, a comentat Balint, la TV Digi Sport. 

Budescu a fost schimbat la pauză în ultimele două meciuri, 2-0 cu U Craiova și 3-0 în deplasarea de la Giurgiu. După partida cu Craiova, Budescu a refulat în fața televiziunilor, plângându-se de faptul că a fost înlocuit.

Conflictul dintre Dică și jucătorul său pare să se fi atenuat pentru moment, dar tehnicianul nu a exclus ca „Budi” să mai fie înlocuit la pauză în unele partide. 

Budescu a fost cel mai determinant jucător al FCSB-ului din acest sezon, fiind omul care a dus-o pe FCSB pe primul loc. A reușit 8 goluri și 8 pase decisive în 22 de meciuri, de departe cele mai bune cifre din întreg lotul. 

Gazeta a analizat parcursul lui Budescu din acest sezon  și a ajuns la concluzia că aportul lui Costică în acest campionat a fost  unul care a creat din perspectiva FCSB-ului o dependenţă faţă de acesta aproape la fel de mare precum cea a Barcelonei faţă de randamentul celebrului Messi.http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/avertisment-pentru-dica-de-la-un-mare-stelist-nu-face-o-obisnuinta-din-asta-537760.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata