Nottingham 0-0 // Costel Pantilimon, extraordinar! Cel mai bun om al „pădurarilor”: „Cred că nu e apreciat la adevărata valoare. E fantastic”

0 2

De două luni nu mai reușise Costel Pantilimon un clean sheet în Championship. De la 0-0 cu Derby, echipa lui Lampard, pe 17 decembrie. Dar, chiar dacă a mai fost criticat uneori, și de ziariștii locali, și de fanii lui Forest, el a avut întotdeauna încrederea totală a managerilor. Și cu Aitor Karanka, și cu Martin O’Neill. 

Sâmbătă, a făcut un meci mare. „Câteva parade uriașe, la fel ca înălțimea lui”, l-a caracterizat Nottingham Post, care i-a dat 8. Cea mai mare notă a meciului de la Preston. Man of the Match.

„Mereu se găsesc unii care să te critice”

Ryan Yates, tânărul său coechipier, îl laudă pe goalkeeperul în vârstă de 32 de ani. „Mi se pare foarte bun Pantilimon. La el, cele mai dificile blocaje par atât de ușoare. Cred că nu e apreciat la adevărata valoare, dar acesta e fotbalul. Mereu se găsesc unii care să te critice”, afirmă mijlocașul de 21 de ani. „Pentru noi, a fost excelent în acest sezon. Fantastic”.

11meciuri fără gol primit are Pantilimon în acest sezon la Nottingham, apărând de 32 de ori în Championship

„Sincer, uneori, la antrenament, îi punem mingi chiar la vinclu, iar el le culege din cer ca și cum ar fi cel mai ușor lucru. E un portar de top”
Ryan Yates, mijlocaș Nottinghamhttps://www.gsp.ro/international/stranieri/preston-nottingham-0-0-costel-pantilimon-extraordinar-cel-mai-bun-om-al-padurarilor-cred-ca-nu-e-apreciat-la-adevarata-valoare-e-fantastic-560219.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata