NORVEGIA 31-23 // Melinda Geiger crede că adversarele nu au mai avut puterea să lupte pe final: „Am simţit că Norvegia s-a predat!”

0 3


„Suntem fericite, aşa cum sunt, cred, toţi românii după acest joc. Le mulţumim tuturor că au fost şi sunt alături de noi”, a declarat interul de la Siofok. 

Jucătoarele noastre au pregătit meciul cu Norvegia în amănunt şi, chiar dacă nu se aşteptau la o asemenea diferenţă, au crezut până la capăt în victorie. „Am fost puţin încordate, dar focusate şi determinate. Am jucat ca o echipă şi asta contează cel mai mult. Cred că norvegiencele şi-au pierdut şi ele încrederea, am simţit că s-au predat pe final. Aşa cum am mai spus, nu contează cine e în faţa noastră, dacă vom continua la fel de unite şi determinate, ajungem departe”, a încheiat Geiger.

Programul României din grupa principală

România – Olanda, 9 decembrie, ora 19:00 (Nancy)
România – Spania, 11 decembrie, ora 19:00 (Nancy)
România – Ungaria, 12 decembrie, ora 19:00 (Nancy)

CITEȘTE ȘI:

ROMÂNIA – NORVEGIA 31-23 // Am zdrobit marea favorită și nu ne oprim până la trofeu! Prestație absolut INCREDIBILĂ a „tricolorelor”

Marian Ursescu e corespondentul GSP în Franța și transmite cele mai noi informații de la Campionatul European.https://www.gsp.ro/sporturi/handbal/romania-norvegia-31-23-melinda-geiger-crede-ca-adversarele-nu-au-mai-avut-puterea-sa-lupte-pe-final-am-simtit-ca-norvegia-s-a-predat-554723.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata