Noi dezvăluiri despre Kamara și soția lui la videochat. Acuzații grave, replică pe măsură

0 46

Apar noi informații despre Kamara și soția lui, Oana, în scandalul cu videochatul.

Recent, Kamara și soția lui, Oana, au fost în centrul atenției după ce o femeia a afirmat că artistul și-ar fi dus consoarta la videochat.

Kamara, care de curând s-a accidentat la fotbal, este acuzat de o femeie că și-ar fi dus partenera de viață la un studio de videochat. Dezvăluiri noi în acest sens au fost făcute  la emisiunea pe care Dan Capatos o moderează la Antena 1.

“În urmă cu aproximativ 1 an, am fost martoră la faptul că Oana împreună cu Kamara au venit la acel studio de videochat, la acest studio de videochat unde lucrează Oana în prezent, pentru un interviu. Spun asta deoarece l-am auzit pe Kamara, aseară în emisiune, susţinând faptul că el a aflat întâmplător că soţia lui lucrează la studioul de videochat. Eu vreau să înţeleagă toată lumea că acest Kamara a fost cu ea de mânuţă la interviu. Adică… nu am auzit discuţii: “Eu am adus-o, eu vreau să facă videochat”, dar ceea ce este clar şi ceea ce pot să susţin eu este că ei au venit împreună la acest studio de videochat. La interviu. Ştiu din surse din interiorul acestui studio de videochat că Oana a ales să facă… să lucreze pe profil de non adult. Non adult înseamnă că ea a ales să aibă posibilitatea să nu se dezbrace dacă doreşte acest lucru”, a afirmat o presupusă colegă de-a soției lui Kamara, de la videochat.

“Dacă cel care te urmăreşte, clientul, îţi cere să te dezbraci, tu ai posibilitatea să îl refuzi, spunându-i că este un profil non adult şi că tu alegi să te dezbraci sau să nu te dezbraci. Eu ştiu că Oana a făcut în prima lună 10.000 de dolari, banii ei, ceea ce înseamnă că în total a făcut 20.000 de dolari. Că se împarte cu cei de la studio. Şi a făcut banii aceştia ajutată fiind de o altă persoană. Pentru că în spatele monitorului există întotdeauna o persoană care stă de vorbă cu clientul…

De exemplu, îţi imaginezi că pleci cu el pe o plajă şi vă plimbaţi, şi apoi îl duci în nu ştiu ce loc foarte frumos de pe acest pământ. Şi tot aşa trebuie să îl ţii de vorbă cât mai mult, cât mai mult, şi eventual, la final, 2 minute, să te dezbraci sau să îi arăţi ceva interesant. Ce vrea el să vadă. Dar Oana a făcut aceşti bani ajutată fiind de o altă persoană şi stând de vorbă cu clienţii. Ea are şi avantajul că are o figură foarte frumoasă, e angelică, şi oamenii care intră pe aceste site-uri de videochat, asta vor să vadă”, a mai spus aceasta.

Kamara a reacționat după declarațiile presupusei colege a Oanei.

“Nu am intrat în viaţa mea într-un studio de videochat… Oana este la non-adult… Dacă avea o problemă se descărca, venea şi îmi spunea. Eu o ascultam fără nicio problemă”, a afirmat artistul la emisiunea Xtra Night Show.

Citește și: EXCLUSIV/Gheorghe Burleanu, tatăl lui Răzvan Burleanu, după succesul categoric al fiului său la alegerile de la FRF: „A pregătit «meciul» ca Jurgen Klopp!”

 Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/noi-dezvaluiri-despre-kamara-si-sotia-lui-la-videochat-acuzatii-grave-replica-pe-masura-2230797

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata