Nicole Cherry îl pune pe liber pe tatăl ei din postura de șofer

0 39


În momentul în care s-a lansat în showbiz, Nicole Cherry a cucerit imediat publicul din România și, într-un timp record, a început să aibă concerte și recitaluri. Pentru că avea doar 14 ani, artista era în permanență însoțită de părinții ei. Acum, la 5 ani de la debut, Nicole Cherry îl pune pe liber pe tatăl ei , însă doar din postura de șofer.

După ce, timp de 5 ani, George Ghinea, tatăl artistei, a fost multifuncțional, Nicole Cherry vrea să-l mai lase să respire. Deși inițial părea că artista nu face intenționat școala de șoferi, se pare că Nicole are alte planuri.

Așa se vede, dar de fapt sunt atât de comodă. Ăsta e de fapt adevărul. Mă gândesc de ce să mă chinui eu cu toți oamenii în trafic. Nu. Mai bine să se chinuie altcineva. Sunt egoistă puțin acum. O să dau și de carnet, dar am vrut să intru întâi la facultate, să termin cu BAC-ul, să fie totul așa ca la carte. Acum lansez piesa nouă și după piesa asta promit că dau de carnet și vă și arăt mașina”, ne-a povestit Nicole, mărturisindu-ne că abia așteaptă să conducă.

„Vreau să conduc. Îmi doresc să fac absolut totul în viața asta, să nu-mi pară rău de ceva sau să nu apuc să fac ceva. Clar că o să conduc”.

Nicole Cherry îl pune pe liber pe tatăl ei din postura de șofer

Nicole Cherry îl ”pune pe liber” pe tatăl ei

Pe de altă parte, deși de la 14 ani a stat zilnic lângă cel puțin unul dintre părinți, după ce a devenit majoră Nicole a primit libertatea pe care și-o dorește orice adolescent. Cu alte cuvinte, atât tatăl, cât și mama artistei au înțeles că nu mai este Nicoleta de acum 5 ani și îi permit să iasă doar cu prietenele ei în oraș sau o lasă în cluburi fără să o verifice la fiecare jumătate de oră.

„Mama de obicei îmi cere poze ca să vadă cum arăt, dacă sunt drăguță, dacă îmi stă bine, dacă trebuie să schimb ceva. Cu asta mă „terorizează” pot să spun, dar în rest, când știe că mă distrez, îmi urmărește postările de pe Instagram. Cam atât. Să știe unde sunt, atât. Dacă știu că ajung mai târziu le dau mesaj și se liniștesc”, a mai spus artista.

VIDEO: Cosmin Nistor

FOTO: Dumitru Angelescu

CITEȘTE ȘI:

Mihai Trăistariu este revoltat după ce România nu s-a calificat în finala Eurovision 2018: “Cum sa te duci cu…nimic?”

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/nicole-cherry-il-pune-pe-liber-pe-tatal-ei-gata-dau-de-carnet-si-va-arat-si-masina-2250396

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata