Musicalul ”Dacă noi ne iubim”, pe muzica Holograf

0 61


Spectacolul conceput de actrița și profesoara Maria Julieta Georoiu, în colaborare cu chitaristul trupei Holograf, Romeo Dediu, va avea o avampremieră pe 9 iunie, la Teatrul bucureștean Metropolis. ”Sunt foarte mulțumită de munca tinerilor. Cu siguranță va fi un spectacol savuros”, ne-a declarat Maria Julieta Georoiu.

Musicalul ”Dacă noi ne iubim”, pe muzica Holograf va fi pus în scenă pe 9 iunie

Bineînțeles, la premiera ineditului spectacolului vor fi prezenți și trupeții de la Holograf, în frunte cu Dan Bittman, a căror muzică și versuri i-a inspirit pe tinerii artiști ce au scris scenariul spectacolului – Anastasia Jinga și Rareș Fota.

Distribuția musical-ului esteuna impresionată, 50 de adolescenți ce fac parte din trupa de teatru Victoria Art, premiați la cele mai mai importante festivaluri de teatru sau muzică din țară, au fost selectați să joace în acest show muzical cu și despre adolescenți, pe muzica și versurile formației Holograf.

În rândul tinerilor care vor urca pe scenă se numără și Alex, băiatul lui Romeo Dediu, chitaristului popularei trupe. Elev în clasa a XII-a, Alex Dediu a jucat în multe alte piese de teatru. De altfel, în imaginile surprinse de Libertatea la repetiții, apare și Alex, care și-a luat rolul foarte în serios.

”Dincolo de nori”, ”Ți-am dat un inel”, ”Undeva departe”, ”Să nu-mi iei niciodată dragostea”, ”Viața are gust” sau ”Cât de departe” sunt câteva din piesele ce vor fi reinterpretate de tinerii actori ce fac parte din distribuția musicalului.

EXCLUSIV / Ce s-ar fi făcut Gică Hagi dacă nu ajungea fotbalist. ”Taică-su îi aranjase să fie șef de sală”

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/musical-ul-daca-noi-ne-iubim-pe-muzica-holograf-2264456

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata