MUNTENEGRU 0-0 // Unicul remarcat al lui Ilie Dumitrescu după debutul în Liga Națiunilor: „E singurul care s-a ridicat la un nivel bun”

0 24

Sambata, 08 Septembrie, 00:06

România a debutat cu stângul în Liga Națiunilor, „tricolorii” remizând pe teren propriu cu Muntenegru, 0-0, într-o partidă disputată fără spectatori la Ploiești. Cu o formulă standard, echipa lui Contra a dezamăgit împotriva Muntenegrului, care a avut nu mai puțin de 6 absenți.


România continuă aventura din Liga Națiunilor luni, la Belgrad, când „tricolorii” vor avea o misiune și mai grea. Echipa lui Contra dă piept cu Serbia, echipă care a fost prezentă în vară la Mondialul din Rusia. Sârbii au debutat cu victorie în Liga Națiunilor, 1-0 în Lituania. 
Serbia – România se joacă pe 10 septembrie, de la 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.

Ilie Dumitrescu a analizat prima partidă a „tricolorilor” din Liga Națiunilor și l-a văzut pe Nicolae Stanciu singurul remarcat din echipa lui Contra. 

„Stanciu e singurul care s-a ridicat la un nivel bun. În rest, foarte puțini mi-au plăcut. Nici Chipciu nu mi-a plăcut, nu a făcut diferența cu nimic pe faza ofensivă.

Păcat că nu le-am pus probleme în ultimele 15 minute. Trebuia să încercăm să-i surprindem pe margini, pentru că pe axul central era foarte complicat”, a declarat fostul mare jucător al primei reprezentative. 

 CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!https://www.gsp.ro/fotbal/nationala/romania-muntenegru-0-0-unicul-remarcat-al-lui-ilie-dumitrescu-dupa-debutul-in-liga-natiunilor-e-singurul-care-s-a-ridicat-la-un-nivel-bun-547807.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata