Motivul Pentru Care O Tânără și-a Pus Un Prezervativ Pe Picior

0 1

De
Dana Aramă,

Vineri, 19 iulie 2019, 16:54

Valeria a postat fotografia cu piciorul acoperit de un prezervativ pe rețelele de socializare pentru a le oferi tuturor celor care o urmăresc o lecție din care să învețe.

Tânăra a povestit că fostul ei iubit nu voia să folosească prezervativul pe motiv că acesta îl strângea. Tânăra a ținut să își pună un prezervativ pe picior pentru a demonstra că acesta nu este nici pe departe incomod.

Gente, tuve un ex que me decía que no usaba condon porque supuestamente „le apretaba”. Le conté a mi psicóloga y se cago de la risa. Me mandó ponerme un condon en mi pie a ver si me apretaba JAJAJAJAJAJA ni siento y es re cómodo, se puede usar como media? Mmm pic.twitter.com/r7n2HJ2ZKr

— Valeria (@valespinolaa) July 15, 2019

„Oameni buni, am avut un iubit care nu folosea prezervativ pentru că susținea că-l strânge. I-am povestit psihologului meu și a muirt de râs. Mi-a spus să îmi pun un prezerbvativ pe un picior și o să-mi dau seama dacă strânge sau nu. Ha ha ha! Nici nu se simte și este foarte comod…”, a scris Valeria despre experiența ei.

Postarea tinerei a stârnit vii reacții în mediul online și a devenit virală.

FOTO: Hepta

Citeşte şi:

Tonomat cu prezervative și tampoane, la Vaslui. Se găsesc și medicamente banale, non-stop

Sursa: https://www.libertatea.ro/stiri/motivul-pentru-care-o-tanara-si-a-pus-un-prezervativ-pe-picior-povestea-a-devenit-virala-2700887

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata