Mlada Boleslav – FCSB (joi, Ora 20.00, Pro TV). În Tur: 0-0. Continuă Brambureala? | Fotbal, Sport | Libertatea

0 1


Miercuri, 14 august 2019, 15:53

O dublă care altădată ar fi fost la îndemâna FCSB a devenit mai dificilă din cauza haosului declanșat de patronul Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera este as la a găsi țapi ispășitori pentru rezultatele din ultima vreme: ba sunt de vină antrenorii, ba jucătorii, ba oficialii clubului, ba preparatorul fizic.

În ceea ce-l privește, singura greșeală pe care și-o impută periodic este aceea că nu s-a implicat mai abitir în alcătuirea echipei, în stabilirea programului de antrenament sau în transferuri, uitând că, aproape de fiecare dată când face asta, rezultatele îl contrazic.

Bilanț echilibrat cu echipele din Cehia

Brambureala de la FCSB este atât de mare, încât antrenorii doriți de Becali refuză unul după altul ofertele de preluare a echipei.

În tot acest haos, patronul rămâne optimist, afirmând că „dacă aveam tripleta de aur (n.r. – Man, Coman și Tănase), eram deja calificați”.

Cum Man va lipsi în Cehia din cauza accidentării, FCSB va trebui să se descurce doar cu „perechea de aur” Coman – Tănase.

Bilanțul confruntărilor roș-albaștrilor cu formații din Cehia este echilibra, reprezentanții noștri obținând 4 victorii, 6 remize și 3 înfrângeri.

Citeşte şi:

GSP.RO

Anunțul făcut de Gabriela Szabo. Toate sporturile de echipă vor fi desființate. Cine supraviețuiște

Iubitul Oanei Radu a fost incendiat pe strada. ”Are arsuri foaret grave, rugati-va pentru el...”

Unica.ro

Iubitul Oanei Radu a fost incendiat pe strada. ”Are arsuri foaret grave, rugati-va pentru el…”

E oficial! EA este cea care o înlocuiește pe Simona Gherghe, la Acces Direct! Unii se vor bucura, alții nu prea...

Viva.ro

E oficial! EA este cea care o înlocuiește pe Simona Gherghe, la Acces Direct! Unii se vor bucura, alții nu prea…

Urmărește cel mai nou VIDEOSursa: https://www.libertatea.ro/sport/mlada-boleslav-fcsb-joi-ora-20-00-pro-tv-in-tur-0-0-continua-brambureala-2722465

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata