Misha a pozat topless. Din ce în ce mai provocatoare după divorțul de Connect-R

0 31


Misha este o femeie frumoasă, care știe să-și pună în valoare atuurile fizice. De când s-a aflat că a divorțat de muzicianul Connect-R, cântăreața a renunțat la inhibiții și a devenit din ce în ce mai provocatoare pe rețelele de socializare.

În ultima vreme, Misha publică pe conturile sale imagini în care apare în ipostaze incendiare. Vedeta apare topless în mai multe imagini care au stârnit comentarii admirative din partea celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.
„Wow!”, „Arăți bine”, „Superbă”, „frumos”, „Frumusețe naturală”, „Prea frumoasă!”, „sexy”. „Arăți super”, „Foarte sexy și frumoasă”, „Zâna frumoaselor”, „Hopa, frumoși sâni”, i-au transmis prietenii din mediul virtual imediat după ce Misha s-a pozat topless.

Connect-R s-a căsătorit cu Misha în în toamna anului 2014. Connect-R și Misha au împreună o fetiță, Maya. În data de 14 august Connect-R a anunțat că s-a separat de Misha de peste un an.

Citește și: Efectele nevăzute ale pestei porcine. Fermierii din România acuză: Băncile au directive clare să nu ne mai dea credit!

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/misha-pozat-topless-din-ce-ce-mai-provocatoare-dupa-divortul-de-connect-r-2396275

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata