Mirela Vaida, despre piesa cu care concurează la Selecția Națională Eurovision 2019. „Era și complicat să mă bag în așa ceva în luna a 7-a sau a 8-a de sarcină” | VIDEO

0 1


 

Mirela Vaida se numără printre artiștii care particpă la Selecția națională Eurovision 2019. Vedeta intră în concurs cu piesa Underground. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru star-gossip.ro, Mirela Vaida a făcut declarații legate de participarea sa la competiție și despre melodia pe care o interpretează.

„În orice aș alege să fac, îmi place să fiu cea mai bună, pentru că așa simt că îmi respect munca, pasiunea, publicul ! Legat de Eurovision și de muzică, în general, e o chestiune care ține de gusturi. Piesa mea din concurs, Underground, nu este piesă de dans, de show sau de efecte speciale.

Era și complicat să mă bag în așa ceva în luna a 7-a sau a 8-a de sarcină. Haha Este o piesă de stare, care spune o poveste. Dar am simțit că mă reprezintă, că o pot cânta și că pot transmite mesajul într-un mod firesc, natural, fără să forțez lucrurile. Restul nu mai depinde de mine. Iar la Tel Aviv visez, normal, ca orice alt concurent, dar nu-mi fac un scop din asta. Mă bucur de călătoria până acolo, adică de concurs”, a afirmat Mirela Vaida.
Despre povestea piesei, ea a spus:

„Povestea este una de dragoste. De suferință în dragoste. Eu sunt un artist mai dramatic, prin definiție. Este povestea multora dintre noi, în anumite etape ale vieții. De aceea cred că mesajul este ușor de înțeles. Toți am trecut prin durerea unei despărțiri, la un moment dat, toți ne-am ridicat mai puternici și mai sensibili, în același timp!”.

Mirela Vaida este cunoscută publicului larg din postura de actriță și de prezentatoare de televiziune. Vedeta a moderat numeroase show-uri TV care s-au bucurat de succces. În plan personal, Mirela Vaida este căsătorită și are doi copii, Carla și Vladimir. Vedeta ste însărcinată cu cel de-al treilea copil. Ea va aduce pe lume un băiețel.

Citește și: Ce penalități riscăm dacă nu plătim la timp taxele la stat

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/mirela-vaida-despre-piesa-cu-care-concureaza-la-selectia-nationala-eurovision-2019-era-si-complicat-sa-ma-bag-asa-ceva-luna-7-sau-8-de-sarcina-2510435

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata