Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi în direct. Nu s-a mai putut abține

0 42


Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi la emisiunea  „Totul pentru dragoste”, pe care o moderează la postul de televiziune Antena 1.

Mirela Vaida, care a povestit cum a ajuns să fie vedetă la TV, a fost profund marcată de tragedia unei fetițe.

La emisiunea pe care o prezintă la Antena 1, Mirela Vaida nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns.

Mirela Vaida, care este căsătorită și are doi copii, a fost marcată de drama unei micuțe care are nevoie urgentă de un transplant de intestin.

Povestea fetiței i-a amintit Mirelei vaida de problemele pe care le-a avut și ea cu fiica sa, care a fost internată din cauza unei pneumonii.

„Fetița mea are 3 ani și 3 luni și a făcut pneumonie săptămâna trecută. Am stat cu ea 3 zile în spital și mi s-a părut îngrozitor…

Ideea că eram într-un spital și fetița mea avea branulă și a trebuit să văd cum ea în acele zile nu s-a putut juca, nu a putut sta cu frățiorul ei, că n-a putut să se joace cu jucăriile ei…

De fiecare dată când plecam, ea stătea în geam și striga: “Mami!” A fost atât de greu, deși a fost o banală pneumonie. Și eu acum mă întreb, câtă putere să aibă un om, care de 3 ani de zile nu știe ce înseamnă casă și ce înseamnă pentru un copil care nu știe ce înseamnă să se joace afară.

Când am văzut că ați pus baloane pe aparate și i-ați spus la mulți ani pe patul de spital…”, a mărturisit Mirela Vaida cu lacrimi în ochi.

Citește și: EXCLUSIV: Ce răspunde Banca Națională la acuzațiile lui Liviu Dragnea: “BNR sprijină politica economică a Guvernului”

 Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/mirela-vaida-izbucnit-lacrimi-direct-nu-s-mai-putut-abtine-2230169

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata