Mircea Diaconu Vrea Să Candideze La Alegerile Prezidenţiale

0 1


De
Dragoș Tănase,

Duminică, 25 august 2019, 17:33

„Sunt singurul independent adevărat”

Mircea Diaconu:

În acest context, el cere sprijinul cetăţenilor, ONG-urilor şi partidelor politice. Mediafax precizează că, potrivit legii electorale în vigoare, Mircea Diaconu are nevoie de 200.000 de semnături.

„Azi doar spun că aş încerca pentru că sunt suficient de enervat, de nemulţumit şi simţ că e nevoie de asta, dar faptul că vreau nu înseamnă că şi pot. Trebuie să strâng 200.000 de semnături, aporoape imposibil. Fără un sprijin din partea oricui, cetăţenilor, asociaţii de toate felurile.

Mircea Diaconu:

Actorul a amintit că și în 2014, la alegerile europralamentare, a cerut sprijinul cetăţeni. El speră ca și acum să se reactiveze acea imensă masă de oameni. „Există o formă de solidaritate cetăţenească”, a afirmat Diaconu.

Întrebat dacă ar cere ajutorul Pro România sau ALDE, fostul europarlamentar a declarat că cere sprijin la toată lumea:

„Dacă eu cer un sprijin pentru un vis unde e negocierea? Ce să negociez? Nu există aşa ceva. Cu orice grupare sau persoană sunt deshis şi fericit dacă ar veni alături de mine”

Mircea Diaconu:

Referitor la decizia sa, Mircea Diaconu a mai spus că nu „îl recomandă nimic”, pentru că este „banal”, dar este „singurul independent adevărat”.

FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

Citeşte şi:

GSP.RO

Explicația transformării lui Alexandru Tudor: „La 20 de ani era o persoană normală. S-a schimbat complet după acea vizită”

Urmărește cel mai nou VIDEOSursa: https://www.libertatea.ro/stiri/politica/mircea-diaconu-vrea-sa-candideze-la-alegerile-prezidentiale-2730472

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata