Ministrul De Interne L-a Demis Pe șeful Poliției Române: ”Lucrurile Nu Au Fost Cum Trebuiau Să Fie”

0 1

De
Adrian Ilie,

Vineri, 26 iulie 2019, 22:07

”Am luat act de demiterea mea și datorită unor declarații neadecvate pe care mi le asum”, a spus Buda, într-o declarație de presă susținută de alături de Moga. Atribuțiile lui Buda vor fi preluate de Florian Dragnea, până acum adjunct al șefului IGPR.

”Nu iau măsuri în necunoștință de cauză. Lucrurile nu au fost cum trebuiau să fie așa că am propus demiterea șefului poliției române și a prefectului județului. Domnul Dragnea începând de azi îl va înlocui imediat pe domnul Buda”, a spus Nicolae Moga.

Însă acesta a evitat să formuleze concluzii legate de modul de intervenție a poliției. ”Concluzii nu pot să spun, dar aici lucrurile nu au o cale de întoarcere. Am spus că nu voi tolera ca lucrători din poliție care nu-și fac datoria să nu plece”, a spus Moga.

”Nu pot să vă spun cum s-a acționat că tragedia e așa de mare că nici nu pot vorbi coerent. De asta și sunt aici”, a adăugat ministrul de Interne.

Polițiștii au descoperit, vineri, rămășițe umane în urma unei percheziții realizate în curtea unui bărbat din Caracal. Perchezițiile au avut loc în contextul în care două fete au dispărut la distanță de trei luni, după ce au fost luate la ocazie. Una din tinere, în vârstă de 15 ani, a dispărut miercuri. Joi, ea a sunat de trei ori la 112, iar la 19 ore de la apel, polițiștii au descins în casa principalului suspect, unde au fost găsite rămășițele umane.

Citeşte şi:

Fostul șef al Poliției: ”Polițiștii au cerut imperativ procurorului să intervină fără mandat”

Editorial al lui Răzvan Prepeliță despre crima din Caracal: „Cu urletul ei de ajutor de la 112, pe care îl vor mai auzi, de azi înainte, doar ceilalți, cei de după bătăile de inimă”

Flori și candele în fața Ministerului de Interne pentru fetele răpite și ucise la Caracal

Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei ucise la Caracal, acuză poliția că a stat la poartă în timp ce nepoata sa era ucisă: ”Voi face plângere penală”Sursa: https://www.libertatea.ro/stiri/ministrul-de-interne-l-a-demis-pe-seful-politiei-romane-lucrurile-nu-au-fost-cum-trebuiau-sa-fie-2707526

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata