Mihai Trăistariu s-a retras de la Eurovision România 2019

0 1

În urma unei evaluări complete a Concursului Eurovision Romania 2019, organizat de TVR, am decis să mă retrag din competiție. Eurovision este concursul care mi-a dat aura de artist în 2006, atunci când am obținut pentru România cel mai mare punctaj din istorie și un succes răsunător cu piesa Tornero, în peste 35 de țări„, își începe Trăistariu mesajul intitulat „De la #esc la #exit”.

Acest lucru m-a motivat pe parcursul carierei mele de artist și mi-a arătat că visul poate fi împlinit, dacă ești dispus să lucrezi pentru asta.

M-am înscris anul acesta în preselecții cu piesa Baya, reușind trecerea în Semifinale […]

Pentru că, în acest moment, nu mai am încredere în obiectivitatea organizatorilor concursului Eurovision România, data fiind situația neclară, din start, în ceea ce privește concurenții înscriși – cei care au trecut preselecțiile și cei care au fost favorizați ulterior – am decis să mă retrag. Nu pot continua un drum care prezinta multe ‘mistere’”, mai scrie cântărețul.

În final, el promite că retragerea de anul acesta nu înseamnă o renunțare definitivă la Eurovision. „Mulțumesc fanilor care m-au susținut întotdeauna și care sunt alături de mine și de muzica mea și le promit că pentru mine, Eurovision rămâne o poveste … fără sfârșit!”.

Anunțul vine la doar câteva ore după ce s-au stabilit semifinaliștii de la Eurovision România 2019, iar Trăistariu a fost printre ei. Din cele 126 de piese înscrise în concurs, 23 de melodii s-au calificat în semifinalele Selecției Naționale pentru Eurovision 2019. Dintre artiștii care își doresc să reprezinte România în finala de la Tel Aviv fac parte și cântăreți și trupe cunoscute publicului larg, precum Nicola, Mirela Vaida,  Mihai Trăistariu și Laura Bretan.

Foto: Facebook

Citește și: Iulia Albu le-a studiat și a dat verdictul. Carmen Dan, „coafată după un catalog Igiena 1980”, Viorica Dăncilă, „ținută impecabilă”!

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/mihai-traistariu-s-retras-de-la-eurovision-romania-2019-2513076

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata