Mihaela Rădulescu nu poate sta fără Felix mai mult de câteva minute

0 44


Experiența „Românii au talent” este una fabuloasă pentru Mihaela Rădulescu, asta fiind și principalul motiv pentru care acceptă în fiecare an să facă drumuri dese între Monaco și București pentru a fi la filmări. Chiar dacă aceste drumuri implică despărțirea de Ayan, fiul ei, și de Felix, iubitul, Mihaela spune că merită efortul pentru emoțiile pe care i le trezesc concurenții.

Mihaela Rădulescu nu poate sta fără Felix

„Am emoții nu pentru mine, nu emoțiile mele că sunt acolo, dar mă trezesc că îmi generează emoții diverși concurenți și sunt unii, slavă Domnului, atât de talentați, sau care vin atât de încărcați de propria lor emoție, sau care au o idee genială. Știi, e ca la un spectacol. Când vezi un spectacol bun de teatru, de musical sau orice, n-ai cum să nu te emoționezi la un moment dat. Ni se întâmplă foarte des pentru că unii sunt foarte talentați și au această forță uluitoare de a transmite emoție. M-am trezit și plângând și râzând în hohote, toate astea sunt tot emoții”, ne-a povestit jurata.

Mihaela Rădulescu nu poate sta fără Felix

Mihaela Rădulescu nu poate sta fără Felix mai mult de câteva minute

Pentru a-i convinge pe cei de acasă că lipsa ei este una motivată și că, dacă ar fi cu ea în platou, ar înțelege, Mihaela face des filmulețe cu cei mai talentați concurenți și i le trimite lui Baumgartner. „Am mai filmat și pentru Felix și pentru fi-miu. Depinde. Au fost și numere pe care le-am filmat pentru fi-miu că erau treburi legate de ce știam că-i place lui: arte marțiale sau armată, sau sporturi, dar în general mai filmez și pentru mine ca să postez pe Instagram, Twiter, pe unde mai postez eu. Mi se pare că unele momente nu ar trebui trecute așa cu vederea și cred că e interesant să mai dai omului de acasă și ceva de acolo, din alt unghi de vedere, unul mai puțin public”, ne-a mai mărturisit Mihaela Rădulescu.

VIDEO: Bogdan Sorocan

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/ Roxana Lupu, actrița care a jucat-o pe Regina Elisabeta II, povestește cum a obținut rolul și cum a reușit să intre în pielea unui asemenea personaj

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/video-exclusivmihaela-radulescu-vorbeste-cu-felix-chiar-si-in-timpul-emisiunii-romanii-au-talent-fac-filmari-pentru-el-si-pentru-ayan-si-le-trimit-2265819

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata