Mihaela Borcea îi face concurență lui Cristi Borcea. Copiază fosta afacere!

0 18


Cristi Borcea a găsit în cea de-a treia nevastă și priceperea la afaceri a celei dintâi, Mihaela, și frumusețea celei de-a doua, Alina. Așa se face că dacă în timpul detenției își lăsase toate businessurile pe mâna Mihaelei, după ce-a fost eliberat și a oficializat relația cu Valentina, a făcut și transferul de putere la noua doamnă Borcea. Mai exact, i-a dat fostului manechin „cheile” afacerilor lui.

Ce-a făcut în această situație Mihaela Borcea? Ei bine, a ales să se folosească de experiența acumulată. Și să-i facă fostului soț concurență.

Și-a schimbat prioritățile

De exemplu, după ce a fost scoasă din afacerea de la ștrandul Crângași din București, Mihaela s-a reorientat rapid. Văzând, prin experiență directă, la ștrandul cu pricina, că prind de minune petrecerile pentru copii, ea a aplicat aceeași rețetă la localul pe care-l deține în parteneriat cu fiului ei. Iar acum organizează acolo weekenduri dedicate celor mici. Practic, dacă înainte avea grijă să existe un flux continuu de bani spre conturile lui Borcea, și-a redirecționat energia și ideile către ce are potențial să-i rotunjească ei averea.

Gabi Cristea, o vedetă descurcăreață. Și-a mobilat bucătăria pe barter

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/mihaela-borcea-ii-face-concurenta-lui-cristi-borcea-2398205

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata