Michelle Obama Este ”cea Mai Admirată” Femeie Din Lume

0 0

De
Andreea Radu,

Vineri, 19 iulie 2019, 10:04

Michelle Obama a devansat-o în topul preferinţelor publicului pe realizatoarea americană de televiziune Oprah Winfrey, clasată pe locul al doilea, potrivit Agerpres.

Actriţa Angelina Jolie ocupă cea de-a treia poziţie, iar regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a clasat a patra.

Fostul secretar de stat al SUA Hillary Clinton ocupă cea de-a opta poziţie în preferinţele publicului, în timp ce cântăreața Madonna se află pe locul al 11-lea.

Ellen DeGeneres se află pe locul al 15-lea în clasament, iar actuala primă doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, este pe locul al 19 în clasamentul cu 20 de poziții.

În topul celor mai admirate femei din Statele Unite, prima poziţie este deţinută tot de Michelle Obama.

În topul celor mai admiraţi bărbaţi, soţul lui Michelle, fostul preşedinte Barack Obama, ocupă locul al doilea. În fruntea clasamentului personalităţilor masculine se află Bill Gates și, pe poziția a treia, Jackie Chan.

În clasamentul pe ţări, Barack Obama este cel mai admirat bărbat din Statele Unite, urmat de Donald Trump, clasat pe locul al doilea.

Foto: Northfoto

Citeşte şi:

FOTO | Schimbare de look pentru Michelle Obama. Fosta prima doamnă face senzație pe rețelele de socializareSursa: https://www.libertatea.ro/stiri/michelle-obama-este-cea-mai-admirata-femeie-din-lume-2700283

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata