„Mi-am spus singur «Ooh la la!». Am fost criticat pe nedrept, am arătat încă o dată cine sunt și de ce sunt aici!”

0 26

Sambata, 07 Iulie, 00:58

Portarul belgian Thibaut Courtois a salvat pe final o minge trimisă de Neymar ce putea aduce egalarea și prelungirile în Brazilia Belgia, care până la urmă s-a încheiat 2-1 pentru europeni. Ei merg în semifinale, unde vor întâlni Franța pe 10 iulie, de la ora 21.

„Știu că lui Neymar îi place să o trimită cu efect și de aceea eram pregătit și am parat acea minge. Mi-am spus singur «Ooh la la!». Am fost criticat pe nedrept tot anul, iar azi am arătat încă o dată cine sunt și de ce sunt aici.

Brazilienii credeau că vor ieși campioni mondiali. Și i-am învins.

Planul nostru tactic a fost grozav. Am simțit că e ziua noastră. E un vis al copilăriei să fiu aici, la Mondial. E incredibil! Această echipă vrea să dea totul meci de meci. Cu Anglia oamenii au zis că vom pierde, dar am câștigat și am avut încredere că indiferent de traseu vom merge mai departe„, a declarat Courtois.

BRAZILIA – BELGIA 1-2 (R. Augusto 76 / Fernandinho ag. 13, De Bruyne 31)https://www.gsp.ro/international/cm-2018/courtois-despre-parada-de-la-sutul-lui-neymar-mi-am-spus-singur-ooh-la-la-am-fost-criticat-pe-nedrept-am-aratat-inca-o-data-cine-sunt-si-de-ce-sunt-aici-543505.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata