Messi nu se astepta la asta! Diego Maradona, despre starul lui Juventus! „Cristiano Ronaldo este forta pura, un vrajitor” – www.sport.ro

0 1Cristiano Ronaldo a calificat-o pe Juventus in sferturile UEFA Champions League.


Juventus s-a calificat in sferturile UEFA Champions League dupa o prestatie incantatoare a lui Cristiano Ronaldo. Portughezul a reusit sa inscrie trei goluri si a declansat isteria la Torino.


Impresionat de performanta lui Ronaldo a fost si Diego Maradona. Fostul mare international argentinian a surprins pe toata lumea cu declaratia sa despre starul lui Juventus.


„Exista jucatori care sunt atinsi de o bagheta magica. Adevarul e ca noi, argentinienii, suntem mandri ca Messi este argentinian si a ales sa joace pentru nationala noastra si nu pentru Spania, dar celalalt este un animal. Ronaldo reprezinta forta pura si acum a aratat ca este si vrajitor. A spus ca va marca trei goluri cu Atletico si asta a facut”, a spus Diego Maradona pentru Marca.


Cristiano Ronaldo a ajuns la 124 de goluri in UEFA Champions League, fiind liderul acestui top. Pe locul doi, la o distanta considerabila, este Lionel Messi, cu 106 goluri.

https://www.sport.ro/liga-campionilor/messi-nu-se-astepta-la-asta-diego-maradona-despre-starul-lui-juventus-cristiano-ronaldo-este-forta-pura.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata