Mesajul emoționant al lui Cabral pentru bunica lui

0 16

„Au trecut 36, 37 de ani și tot îmi mai aduc aminte de Mamaia Maria. Mi-aduc aminte cum îi mirosea pielea palmelor cănd mă spăla pe față ori cât de buni erau papanașii ăia ardelenești pe care-i făcea… nu gogoșile astea cu gem de le spun toți papanași. Ce om bun. Ce om bun… odihnească-se-n pace!”, a scris Cabral, pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Au trecut 36, 37 de ani și tot îmi mai aduc aminte de Mamaia Maria. Mi-aduc aminte cum îi mirosea pielea palmelor cănd mă spăla pe față ori cât de buni erau papanașii ăia ardelenești pe care-i făcea… nu gogoșile astea cu gem de le spun toți papanași… Ce om bun. Ce om bun… …odihnească-se-n pace!

A post shared by Cabral Ibacka (@cabralibacka) on Oct 18, 2018 at 3:10am PDT

Cabral Ibacka este una din cele mai îndrăgite vedete din România. Simpaticul prezentator de la Pro TV este căsătorit cu Andreea Ibacka și cei doi vor deveni părinți peste numai câteva luni. Cabral mai are o fiică, Inoke, din căsnicia anterioară cu Luana Ibacka.

Cabral a povestit, în trecut, despre cum și-a cunoscut tatăl, când avea 13 ani.

Citește și: INTERVIU EXCLUSIV/ Cristi Borcea le dă fatala femeilor care încă mai visează la el. Jură că nu mai face copii decât cu Valentina!

Sursa: https://www.libertatea.ro/ultima-ora/zi-trista-pentru-cabral-mesajul-emotionant-publicat-memoria-unei-persoane-dragi-pe-care-nu-o-mai-alaturi-ce-om-bun-odihneasca-se-n-pace-2428635

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata