Menstruatie maronie

0 26


Buna ziua..As dori un raspuns daca se poate, am 23 de ani, la ovulatie am luat o pastila de a doua zi escapelle, menstruatia urma sa-mi vina pe 18 iulie dar a venit pe 11 iulie, curge putin si are culoare maronie.ar trebui sa-mi fac griji ca ar putea fi o sarcina?am dureri de spate si de sani, sanii m-au durut de la ultima menstruatie mereu.Va multumesc !

Buna ziua. Da, se poate sa nu fi functionat contraceptia de urgenta si sa fi ramas gravida. Mai asteptati cateva zile si faceti un test de sarcina.

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila. Prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist. www.csid.ro, societatea Mediafax, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi receptionate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.

Sursa: http://www.csid.ro/rd-17352578

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata