Marius Sumudica semneaza astazi pe doi ani! Patronul viitoarei echipe e miliardar si i-a promis ca-i aduce jucatorii doriti: Alibec, pe lista!

0 2Marius Sumudica prefera sa ramana „stranier”. El a decis sa semneze cu o echipa din Turcia.


Marius Sumudica va antrena din nou in Turcia. Fostul campion al Romaniei merge sa semneze cu o noua promovata aflata sub comanda celui mai bogat patron din Turcia!


Marius Sumudica semneaza cu Gaziantepspor
Marius Sumudica a batut palma cu baskanul lui Gaziantepspor si va merge astazi in Turcia pentru a semna contractul. Turcii i-au oferit o intelegere valabila pe doua sezoane si i-au promis ca ii vor aduce jucatorii doriti. Primul pe lista romanului este Denis Alibec!


Fost campion al Romaniei, Sumudica a fost dorit si de echipe din Liga I, intre care Astra si Craiova, dar a preferat sa ramana in strainatate. „M-as fi intors la Astra daca exista un proiect cum trebuie”, spune el.


Ii vrea pe Alibec si Morais
Marius Sumudica va pleca in cursul zilei de astazi spre Gaziantep. Conditia: vremea sa fie de partea lui. Antrenorul are mare frica de avion si spune ca nu va zbura daca vremea nu va fi frumoasa.


„Mor, nu ca mi-e frica! Maine e cod dimineata, dar apoi vremea se indreapta. Sa vedem cand plec”, a spus Marius Sumudica.


Daca o va prelua pe Gaziantep, Sumudica si-a fixat primele tinte: el le-a transmis turcilor ca ii vrea la echipa pe Denis Alibec (28 de ani) si Junior Morais (32 de ani), fotbalisti alaturi de care a luat titlul cu Astra.

Roland Garros 2019 – Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete


Toata Romania vede Romania! Norvegia – Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta – Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

https://www.sport.ro/stranieri/marius-sumudica-semneaza-astazi-pe-doi-ani-patronul-viitoarei-echipe-e-miliardar-si-i-a-promis-ca-i-aduce.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata